SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Eladnád a lakásod? Előtted a megoldás!

Rák Edit [cikkei] - 2016-05-24
Ha eladó a lakásod, akkor bizonyára te is fejből fújod már a legnépszerűbb hirdetőportálokat. Természetesen - ha alapos vagy - jó eséllyel itt is találhatsz vevőt, de manapság egyre népszerűbbek a rendhagyó hirdetési módok.
Eladnád a lakásod? Előtted a megoldás!

Ha a család és az eladás mellett már alig marad időd másra, azért ne tagadd, hogy a mindennapokban szakítasz néhány percet arra, hogy végigböngészd a közösségi oldalakat és a kedvenc portáljaidat. Most arra adok tippeket, hogy hogyan kösd össze a kellemeset a hasznossal, azaz hogyan használd ki a Facebookon töltött idődet is arra, hogy a lakáseladással foglalkozz.
 

Oszd meg a hirdetésedet!

Bár alapvetőnek tűnik, sokan nem gondolnak rá, hogy Facebookon megosszák a lakáshirdetésüket. Pedig hasznosabb lehet, mint gondolnád! Nem egyszer hallottunk már olyat, hogy a megosztott tartalom “önálló életre kel”, azaz újabb megosztásokat generál magának. Neked csak néhány kattintás, amely még a legelfoglaltabb családanya napirendjébe is belefér, a többit pedig bízd a közösségi média “varázserejére”! Mindenkinek vannak olyan jófej ismerősei, akik szívesen megosztják a tartalmakat, hiszen nekik csak egy kattintás, ami neked óriási segítség lehet.

Választhatod azt a lehetőséget, hogy a hirdetőportálon elkészített hirdetésedet osztod meg, de akár írhatsz új szöveget is, és feltöltheted a képeket közvetlenül a poszthoz csatolva. Ez utóbbi azért lehet jobb megoldás, mert a linkekre nem mindenki kattint rá, a posztok szövegét viszont külön kattintgatás nélkül is elolvashatja bárki. Arra azért figyelj, hogy az elérhetőség ne maradjon le a poszt végéről, mert a megosztási lánc mentén már nehéz lesz visszakeresni a hirdetés eredeti feladóját!
 

Valamit valamiért

Sokan ajánlanak fel kisebb-nagyobb összeget azoknak, akik a megosztásaikkal vevőhöz segítik az eladót, azonban én ezt nem javaslom, hiszen a barátságot és az üzletet nem érdemes összekötni. Ehelyett viszont felajánlhatod, hogy a megosztókat (vagy közülük néhányat, ha sokan lesznek) meghívod a költözés utáni lakásavató bulira, esetleg kisorsolod közöttük az értékes, ám költözés miatt feleslegessé vált bútoraidat. De kedves ötlet lehet az is, ha a régi lakásban eltöltött utolsó vacsorára invitálsz valakit a megosztók közül.
 

Online identitás eladó lakásodnak

Időről időre olvasni olyan érdekességeket, hogy valaki egy légből kapott ötlettel sikersztorit írt. Ha van hozzá kedved vagy időd, miért ne csinálnál egy saját Facebook-oldalt a lakásodnak?! Biztos lesz néhány ismerősöd, akik követni fogják a lakásod történetét, azt pedig az ő ismerőseik is látni fogják, és ismét beindulhat az öngerjesztő folyamat. Ha valóban jópofa identitást kreálsz a lakásnak, még a hírportálok érdekesség rovataira is jó eséllyel pályázhatsz, onnan pedig a határ a csillagos ég! Ha az ismerőseid felkapják a sztorit, számtalan követőre és megosztásra számíthatsz, amellyel pedig jó eséllyel eléred majd a leendő vevődet is!

Talán idegennek érzed a közösségi média ilyen célú használatát, de hidd el, ezzel csak nyerhetsz! Világszerte rengeteg dologra használják a közösségi média nyújtotta lehetőségeket, ne maradj le te sem!

Indexkép: fantasista/FreeDigitalPhotos.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja