SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hatékony alakformálás otthonra

Családinet [cikkei] - 2014-06-05
 [X]

Hamarosan itt a nyaralás és a fürdőruhák szezonja. Ha úgy gondolod, hogy mindezek előtt még szükséged van némi alakformálásra, akkor itt az idő a cselekvésre! Cikkünkben néhány olyan otthoni alakformáló eszközt mutatunk be, amelyek hatékony segítséget nyújthatnak a kívánt eredmény eléréséhez.
Hatékony alakformálás otthonra

Sokaknak okoz problémát a túlsúly. Arra azonban nem mindenkinek van lehetősége, hogy edzőterembe járjon. A munka és/vagy a gyerekek mellett már gyakran nem jut idő, pénz és energia a mozgásra. Megoldást jelenthet azonban, ha otthon végzünk gyakorlatokat. Ám sokszor megesik, hogy nem vagyunk elég határozottak, elszántak ahhoz, hogy magunktól heti 3-4 alkalommal is mozogjunk.

Vannak viszont olyan, az otthoni edzést segítő eszközök, amelyekkel látványos eredményeket érhetünk el anélkül, hogy erőkifejtést kellene végeznünk és anélkül, hogy a legcsekélyebb mértékben megizzadnánk. Ami a legszebb az egészben, hogy napi néhány perces edzés elegendő!

Akiknek a hétköznapokban csak napi 5-10 szabad perce van, azok számára ideálisak lehetnek a vibrációs trénerek, napjaink legnépszerűbb alakformáló, fogyasztó és terápiás gépei, amelyekkel megerőltetés nélkül, az ízületeket kímélve érhetünk el hatékony eredményt.

Vivamed Egészségtár üzletek által kínált Vivamax márkájú vibrációs gépek – hasonlóan a TV-ből is ismert otthon használatos edzőkészülékekhez  kiváló eszközei lehetnek az otthoni edzésnek. Ráadásul választhatunk, hogy egy olyan „klasszikus” készüléket használjunk-e, mint a Crazy Fit Vibrációs Tréner; vagy egy olyan verziót, mint a Crazy Fit Super Slim, amelynek kisebb a helyigénye, ezért akár az ágy alá vagy a sarokba is helyezhető.

Ha viszont az aktív, saját erőből történő alakformálást részesítjük előnyben, akkor ideális lehet a Vivamed Turbo Trainer hasizomgépe, amely látványosan erősíti a has- és derékizmokat, ráadásul hatékonyan használható a comb- és fenékizmok esetében is. Ez hasonlóan biztonságos edzésforma, mint a vibrációs tréner, hiszen minimalizálható vele az edzés közbeni sérülés veszélye.

A Vivamed azokra is gondolt, akiknek még 10 perc szabadidejük sincs a hétköznapokban, de szeretnének fogyni. Az alakformáló masszázsövet csak fel kell csatolni a problémás testrészre (has, comb, kar, fenék) és beállítani a kívánt funkciót. Amíg az öv dolgozik, mi is elvégezhetjük a feladatainkat, sőt akár olvashatunk vagy tévézhetünk közben. Ez alatt kétmotoros masszázstechnika összehúzódásra és elernyedésre készteti az izmokat, a hőterápiával kombinált vibrációs masszázs pedig segíti a lerakódott zsírszövetek mobilizálását. Az öv rendszeres használatával látványos eredmények érhetők el, megerőltetés nélkül!  

Bármelyiket is választod, ügyelj arra, hogy rendszeresen, legalább heti 3 alkalommal szánj néhány percet az edzésre!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

A nassolás, vagyis az étkezések közötti kisebb ételek fogyasztása gyakori szokás, amely sokak számára okoz gondot, különösen akkor, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Azonban néhány egyszerű trükk és változtatás segítségével könnyen kordában tarthatjuk a nassolási szokásainkat, anélkül hogy megfosztanánk magunkat az étkezés örömétől. Íme 5 hasznos tipp, amely segíthet ebben.
Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Visszafordíthatatlan hallásromlással fenyegetik a gyerekeket a különböző szabadidős (gyerek)rendezvények, koncertek, mozik, színházak, illetve a nagy hangerejű zene rendszeres hallgatása az egyéni zenelejátszókon. A WHO előrejelzése szerint 2030 után a halláskárosodás lesz az egyik leggyakoribb, a társadalmakra legnagyobb terhet rakó fogyatékosság a világon.
Tavasszal több a lehetőség az aktív életmódra az ILD-betegek számára is

Tavasszal több a lehetőség az aktív életmódra az ILD-betegek számára is

Az ILD-betegség elleni küzdelem fontos eleme a személyre szabott terápia mellett a megfelelő életmód kialakítása, különös tekintettel a fizikai aktivitásra. E betegek számára az aktivitás elsősorban a szabadban való mozgást jelenti, amire a tavasz ideális évszak.
A szerkesztő ajánlja