SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Magzatvédő vitamin magyar kismamáknak fejlesztve

Családinet [cikkei] - 2016-08-19
 [X]

A várandósság a boldogságon felül nagy felelősséggel is jár. Az egészséges életmódhoz, táplálkozáshoz az is hozzátartozik, hogy az anya és a magzat a megfelelő vitaminokat, mikrotápanyagokat is megkapja.
Magzatvédő vitamin magyar kismamáknak fejlesztve

A szülészeti rendellenességek okainak kutatásában előrelépést hozott a nemrégiben közzétett kutatási eredmény, amely több millió várandós nőnek az Egyesült Államok és Ausztrália szülészeti klinikáin összegyűlt adatait dolgozta fel. Régóta tudjuk (hazánkban dr. Czeizel Endre hívta föl rá a figyelmet), hogy pl. a folsav fogyasztása fontos a veleszületett nyílt gerinc veszélyének csökkentésére. Nos, az előbb említett vizsgálat alapján összefüggést találtak még más vitaminok, mikrotápanyagok hiánya és egyes kellemetlen, sőt végzetes rendellenesség között. Ezek alapján újabb étrend-kiegészítő terhesvitamin-összeállítás ajánlott ma, mint pl. 10 évvel ezelőtt. A gyógyszercégek világszerte megújítják a terhesvitaminokat, és valóban sikerült a koraszülések, preeclampsia és egyes veleszületett betegségek statisztikáját jó irányban befolyásolni.

Ovant-baba tervesvitamin terhességhezA kismamavitaminokat egyre többen használják, segítségükkel elkerülhető a vitaminok, mikrotápanyagok hiánya, a szülészeti rendellenességek veszélyét pedig ez által csökkenteni lehet! Segítik a szervezet felkészülését a fogamzásra, majd a várandósság, szoptatás időszakában is fontosak, biztosítják a szükséges vitaminokat, mikrotápanyagokat úgy a mamának, mint a babának. Érdemes azonban összetételükre odafigyelni.

A forgalomban lévő készítmények jelentősen eltérnek összetételükben, hatóanyagaik számában, mennyiségeikben. Kérdés, hogy melyiket válasszuk? A gyógyszer kategóriájú készítmények 10-20 éve vannak forgalomban, nemzetközileg elismertek, sikeresek. A régebbi étrend-kiegészítő kategóriájú multivitaminoknak vannak előnyeik, de általában sokkal kevesebb hatóanyagot tartalmaznak, a régebbi előírások szerint. A nemzetközi alkalmazásra szolgáló készítmények mellett fontos figyelembe vennünk, hogy nálunk igen alacsony a szelén- és jód-bevitel, mivel hazánk talaja, így élelmiszereink keveset tartalmaznak. Többet kellene bevinni naponta ezekből, mint más országokban. Az ország lakosságának 90%-a D-vitamin-hiányos, mégis a készítmények nagyon kevés D-vitamint tartalmaznak. Tehát a régebben kifejlesztett terhesvitaminokat a lokális igényeknek megfelelően ki kell egészíteni pl. extra D-vitaminnal, vagy szelénnel, jóddal.

 

Kismamavitamin Magyarországra

A fent említett átfogó kutatási eredmények, sok millió amerikai adat, tapasztalat és a magyarországi adottságok figyelembevételével lett kifejlesztve az Ovant-Baba nevű 26 komponenst tartalmazó kismamavitamin.

Az Ovant-Baba, amely a szervezet vitamin és ásványi anyag ellátásán túl, a legújabb tudományos információk alapján fokozottan képes védeni a magzat és a kismama egészségét, a terhesség normál időbeli lefolyását.

Jelenleg ennek a 26 mikrotápanyagnak a napi pótlását találják fontosnak a szakemberek: 14 vitamint/pro-vitamint, 11 nyomelemet és ásványi anyagot, valamint a DHA+EPA omega-3 zsírsavakat. Egy hazai alkalmazású kismamavitaminnak figyelembe kell vennie a magyarországi élelmezésből fakadó specifikusan alacsony szelén és jódbevitelt, a minimális halfogyasztást (omega-3 zsírsavak) és a lakosság kritikusan alacsony D-vitamin szintjét is.

 

Napi 2x1 kapszula

 A kismamavitaminok napi egy tablettája helyett az Ovant-Baba alkalmazásakor a napi dózis két részletben (reggel és este) éri a női szervezetet, ezáltal egy-egy alkalommal kisebb megterhelést (mellékhatásokat) jelent a szervezetre. Előnye még, hogy a nap 24 órájában egyenletesebb mikrotápanyag-ellátottságot eredményez, mint a napi egyszeri dózis.

 

Az OVANT-Baba kismamavitamin most kedvezményes áron kapható a bioboltokban, patikákban. A pharmaforte.hu webáruházban a megrendelt mennnyiségtől függően akár 30-40 % kedvezménnyel.

További információk: www.babacsalogato.hu

http://pharmaforte.hu/hu/termekek/ovant-baba/

Információért erre a címre írhatsz:
info@pharmaforte.hu
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja