SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kismamák divatja

Pintácsi Viki (szabadságon) [cikkei] - 2010-04-01
Immáron kilenc esztendeje gyártunk és forgalmazunk kismama ruhákat. Napjainkra szinte már ránézésre tudjuk egy kismamáról, hogy milyen modell állna jól neki, hiszen cseppet sem mindegy, hogy milyen alkatú, mennyi idős, milyen a stílusa, milyen évszakokat él majd át a kilenc hónap alatt és természetesen az sem, hogy a találkozásunkkor mennyi idős várandós.
Kismamák divatja

A kispocakosok problémái

Az 1-2-3 hónapos kismamák általában azzal a gonddal küzdenek, hogy bár még alig van pocakjuk, a normál nadrágjuk már kényelmetlenül szorítja őket, de igazi kismamaruhában még nem tűnnek várandósnak, ezáltal nem áll jól nekik.
Nos, mi erre rácáfolunk! A furfangos kismama nadrág rásimul a hasra, s vele együtt növekszik a várandósság során. Ebből az is következik, hogy szinte lapos hasról sem csúszik le. Amennyiben mégis, akkor kedves Kismama, azt a nadrágot ne vedd meg, válassz egy másik fazont!

Szinetár Dóra pocakkal - Szabina kismamanadrádban
Szabina nadrág
Szinetár Dóra

Ha valaki egészen kis pocakkal keres fel minket, akkor biztosan azt fogjuk javasolni, hogy ne passzentos méretet vegyen vagy egy kötöttebb fazont, hiszen még sok ideig szüksége lesz a ruhadarabra, amit választ. A fotón jól látható, hogy akkor Dóra még nem növesztette nagyra a pocakját, így bátran javasoltunk neki egy sztreccses alapanyagú, vékonyabb, tavaszias nadrágot, amelynek a pocak passzéja lehajtható (mint a fotón), de felhajtva az egész pocit befedi.

Desperado Betti kismamaruhában
"Desperado" Betti



Ezt a nadrágot még szülés után is bátran lehet viselni! Persze a szoknyától sem kell idegenkedni és tetszés szerint takargathatjuk a pocit, ha úgy jobban érezzük magunkat.

Gondok a félidő táján

A kismamák többsége a félidő környékén elkezd fölszedni egy pici súlyt, még akkor is, ha ezt korábban nem tette. Ez általában aggodalommal tölti el őket és megváltozott alakjukat némely esetben nem is tudják elfogadni. Ilyenkor igyekszünk meggyőzni őket, hogy életükben most a legszebbek, s kár ezért rosszkedvűnek lenniük, inkább keresünk nekik egy kényelmes nadrágot vagy szoknyát, ami keskenyíti a csípőt és garantáltan hű társuk marad a várandósság végéig. Merthogy a vásárlás és a tükörképpel való szembesülés sokszor már cseppet sem bulis dolog ekkortájt.

 

kismamaruha: Celine farmer kismamaruha: Celine farmerszoknya kismamaruha: Szabina farmer
Celine farmer Celine farmer szoknya Szabina farmer


Nagy hassal, a finisben

A várandósság vége felé a kismama már igyekszik inkább a babára koncentrálni, mintsem önmagára, mégis ekkor a történik a legtöbb impulzus vásárlás, mert bár úgy hitte a leendő Papa és Mama is, hogy azzal az egy nacival kihúzzák már, ez bizony az az időszak, amikor a kényelem már nagyon fontos tényezővé válik. Az utolsó időben már valóban teherré tud válni a
pocak, ezért különösen fontos a tökéletesen kényelmes kismama holmi megválasztása. Mindenkit megnyugtathatok, nem kell aggódni! Olyannyira nem, hogy nagypocakú kismamáknak külön extra csinos öltözeteket ajánlunk, alkalomra, munkahelyre vagy csak úgy.

 

Béres Alexandra kismamaruhában Béres Alexandra kismamaruhában Palotás Petra kismamaruhában
Béres Alexandra
 
Palotás Petra
 
Desperado Betti kismamaruhában
"Desperado" Betti
 

Választáskor tartsuk szem előtt a természetes alapanyagot, az elasztikusságot, a pamutos pocakbetétet és az aktuális lelkiállapothoz illő hangulatot és színvilágot! Utóbbi legalább olyan fontos, mint a megfelelő méret.


Trendy Mamik


Nagy kérdés, hogy a korábban extra trendy hölgyek mit viseljenek kismamaként? Nos, nekik sem kell elkeseredni és feltétlenül (mostanában sajnos oly divatos) teljesen fedetlen pocakkal járniuk.


Beszéljenek magukért a fotók!

 

Simona farmer - kismamaruha Susanne farmer (kismamaruha) Kismamaruha
Simona farmer
 
Susanne farmer
 
Horváth Viki
 
Kismamaruha: Kaip Kriszta Kismamaruha: Kaip Kriszta Kismamaruha: Kaip Kriszta
Kaip Kriszta


Fotók: HOME stúdió (www.home.5mp.eu)

Modellek: Béres Alexandra, "Desperado" Betti, Horváth Viki, Kaip Kriszta, Palotás Petra, Szinetár Dóra

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

A nassolás, vagyis az étkezések közötti kisebb ételek fogyasztása gyakori szokás, amely sokak számára okoz gondot, különösen akkor, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Azonban néhány egyszerű trükk és változtatás segítségével könnyen kordában tarthatjuk a nassolási szokásainkat, anélkül hogy megfosztanánk magunkat az étkezés örömétől. Íme 5 hasznos tipp, amely segíthet ebben.
Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Visszafordíthatatlan hallásromlással fenyegetik a gyerekeket a különböző szabadidős (gyerek)rendezvények, koncertek, mozik, színházak, illetve a nagy hangerejű zene rendszeres hallgatása az egyéni zenelejátszókon. A WHO előrejelzése szerint 2030 után a halláskárosodás lesz az egyik leggyakoribb, a társadalmakra legnagyobb terhet rakó fogyatékosság a világon.
Tavasszal több a lehetőség az aktív életmódra az ILD-betegek számára is

Tavasszal több a lehetőség az aktív életmódra az ILD-betegek számára is

Az ILD-betegség elleni küzdelem fontos eleme a személyre szabott terápia mellett a megfelelő életmód kialakítása, különös tekintettel a fizikai aktivitásra. E betegek számára az aktivitás elsősorban a szabadban való mozgást jelenti, amire a tavasz ideális évszak.
A szerkesztő ajánlja