SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Három magyar zenekar tart jubileumi produkciót az idei EFOTT-on ...és érkezik a Brooklyn Bounce is!

Családinet [cikkei] - 2019-05-06
 [X]

Szuper nyári fesztivál, korban és stílusban is sokszínű közönség, nyitott társaság, lelkes, mosolygós arcok, akikkel a koncert után is szívesen bulizik az ember - ezen benyomásaiknak adtak hangot a 2019-es EFOTT-on jubiláló zenekarok. A Tankcsapda idén 30, a Halott Pénz és a Road pedig 15 éves évfordulót ünnepel. A szülinapos fellépők július 9-15. között különleges produkciókkal készülnek a Velencei-tó partjára.
Három magyar zenekar tart jubileumi produkciót az idei EFOTT-on ...és érkezik a Brooklyn Bounce is!

A 30 éve alakult Tankcsapda már kétévesen a fesztivál színpadára állt, és azóta is rendszeresen tomboltatja a közönséget. A hasonló stílust képviselő, másfél évtizedet és nyolc albumot maga mögött tudó Road is többedjére erősíti a fellépők listáját, a szintén 15 éves Halott Pénz pécsi fenegyerekei pedig már bulizni is ide jártak, egyetemistaként – ennek folytán fellépőként folyamatosan a maximumot akarják nyújtani.

A jubiláló zenekarok különleges koncertélményekkel készülnek a 2019-es EFOTT-ra, mindenki a saját stílusában és ötleteivel igyekszik összefoglalni az elmúlt éveket. – Egy harminc éves zenekar esetében egy ilyen eseményre természetesen fokozott figyelemmel készülünk, mert pontosan tudjuk, hogy három évtized ide vagy oda, lesznek, akik itt látnak-hallanak majd minket életükben talán először. Ennek megfelelően egy alapos áttekintést fogunk adni a Tankcsapda három évtizedéből, sok ismert dal mellett egy-két kevésbé kézenfekvővel is – árulták el Lukács Laciék, akik külön szeretik az efottozó közönség sokszínűségét és nyitottságát, a fesztiválra jellemző haveri hangulatot.

EFOTT 2019 - Tankcsapda

Ez egy jó hangulatú, szuper egyhetes rendezvény, tele fiatal, mosolygós arcokkal, akikkel mindig szívesen maradunk bulizni a koncert után – erősítették meg a fentieket a Halott Pénz tagjai, akik a Feneked a gyengém sikerekor játszottak először a fesztiválon, és igazán bizonyítani szerettek volna. – Az egyik leghangosabb közönség biztosan az EFOTT-on van! Örök emlék marad az az év, amikor vihar tombolt a koncertünk alatt, de ez senkit sem érdekelt, a közönség akkor is mindent beleadott.

EFOTT 2019 - Halott Pénz

Molnár Máté, a Road zenekar frontembere büszke arra, hogy az elmúlt évek alatt igazi legendákkal is zenélhetett az EFOTT-on, de a fesztivált magánemberként is színvonalasnak tartja: – Nagyon bírom, hogy mindenféle korosztály megtalálható ott. Kicsik, nagyok, mindenki és épp ez benne a jó! Nyilván a vízpart miatt is bátrabban indulnak el ide az emberek, de a fesztivál sokszínűsége, hangulata is erősen vonzza a nagyérdeműt! Engem emocionális kapcsolat is fűz Velencéhez. Kölyökként vakációztam itt párszor, nemrégiben pedig a gyerekeimmel nyaraltam és a szilvesztert is évek óta itt töltjük a barátainkkal!

EFOTT 2019 - Road

A fesztivál fellépőinek beosztása már szinte teljes az EFOTT honlapján, ahol a nemzetközi nevek Rita Ora, Gianluca Vacchi, Borgore és Tujamo mellett a Brooklyn Bounce-szal egészültek ki, de a szervezők elmondása szerint, ezzel közel sincs vége a meglepetéseknek.

EFOTT 2019 - Brooklyn Bounce

EFOTT, csak szabadon...

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A szerkesztő ajánlja