SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

BakkerAngyalok a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatért - Segítsünk végre!

Leitner Olga [cikkei] - 2016-11-10
Anyaként a legszörnyűbb dolog látni, ha egy magatehetetlen gyerek beteg, vagy koraszülött és nem kaphatja meg a megfelelő támogatást, segítséget. Csatlakozz te is a jótékonysági kezdeményezéshez: legyen ez az anyukák közös karácsonyi ajándéka a beteg babák és kisgyermekek számára.
BakkerAngyalok a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatért - Segítsünk végre!

Első könyvem, a Bakker, anya lettem! megjelenése óta (2014. május) több, mint 2 év telt el és facebookos táborom is közel 27.000 édesanyát számlál. Úgy gondolom, hogy itt az ideje annak, hogy e népes, lelkes közönség közösen, összefogva segítsen végre azoknak, akiknek szükségük van rá. 
A napokban hoztam létre a BakkerAngyalok csoportot a Facebook-on, s már több, mint 500 anyuka ajánlotta fel segítségét annak a szervezetnek, amely a szavazáson a legtöbb voksot kapja.
Igen, sajnos muszáj szavazni, mert lehetetlen küldetés minden szervezetnek segíteni. Célom, hogy csecsemők, kisgyerekek életének megmentéséhez, vagy gyógyulásához járuljunk hozzá, ahogyan és amennyivel csak tudunk. Anyaként a legszörnyűbb dolog látni, ha egy magatehetetlen gyerek beteg, vagy koraszülött és nem kaphatja meg a megfelelő támogatást, segítséget.
 

BakkerAnyák a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatért

Akinek az adományt gyűjtjük, az a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat, amellyel már felvettem a kapcsolatot és tájékoztatást kértem, hogy mire lenne szükségük, mire fordítanák a - reményeim szerint ennyit összegyűjtünk – 1 millió forintot.

"A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. Ezt a speciális feladatot látja el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat.
A budapesti Gyermekrohamkocsi – hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként – a vidéki gyermek-mentőorvosi kocsijainkkal 1999 óta több mint 40.000 alkalommal segített a beteg gyermekeken.
A miskolci és debreceni gyermek-mentőorvosi kocsijainkkal együtt, alapítványunk speciális gyermekmentői évente több, mint 3500 esetben nyújtanak segítséget a beteg gyermekeknek az Országos Mentőszolgálat kötelékében."

Mire gyűjtünk? – Boldizsár Marcsi tájékoztatott róla:

"Az idei karácsonyi kampányunk során a videolaryngoscop-ra szeretnénk gyűjteni és ezt megvásárolni. 
Ha sikerül a megfelelő összeget elérnünk, szeretnénk mindhárom mentőautónkra megrendelni. Egy darab eszköz ára 580.000 forint + áfa. 
A gépi lélegeztetést igénylő kisgyermekek esetén kritikus beavatkozás a légútbiztosítás, melynek során altatásban egy lélegeztető csövet kell a légcsőbe helyezni. Ezt a műveletet segíti és teheti biztonságosabbá ez az eszköz. 
Fontos a szakemberképzés szempontjából is, jól használható az intubáció folyamatának oktatásához, gyakorlásához."

Hova kell utalni, mennyit, és miért oda?

A pénzbeli adományokat a pár napja, csakis erre a célra elkésztett OTP számlára lehet utalni, minimum összeg 1.000 Ft. A számlát egyedül ÉN kezelem, és azért is akartam így, hogy mindenki befizetését nyomon tudjam követni és én tudjak feleni azért, hogy az utolsó fillérig minden át lesz utalva.
Célom, hogy ezt az eszközt mindhárom gyermekmentőbe meg tudják vásárolni, ez nem kis teljesítmény lenne részünkről, de nagyon bízom Bennetek!

Számlaszám: OTP 11773391-01041457 / Leitner Olga 
IBAN:HU84 1177 3391 0104 1457 0000 0000 
SWIFT kód: OTPVHUHB
Nem kell a közleménybe írni semmit, mert ez a számla csakis ezt a célt szolgálja. 
Gyűjtés vége: december 19.

A konkrét cél: 1 millió forint adományozása. Minimum.

Ha csak 1000 édesanya segítene csupán 1000 forinttal, ami 3 db milkacsoki ára, akkor már megcsinálnánk ezt a nemes feladatot, vagy 2000 anya 500-at, az 4 gombóc fagyi. Vagy 3000 anya 333 forintot, ami egy 2 literes kóla. Nagyon bízom benne, hogy túlszárnyaljuk ezt a számot, hiszen ismétlem, közel 27.000 édesanya követi a Bakker, anya lettem! oldalamat. Itt az idő, hogy ne csak viccelődjünk, sztorizgassunk, hanem 2 kattintással nagy dolgot tegyünk és egy hasznos cél érdekében csüngjünk a interneten.

Legyen ez a Bakkeranyák karácsonyi ajándéka a gyerekeknek!
Kérlek, csatlakozzatok és segítsünk!
A csoportot itt találod: BakkerAngyalok
A Bakker, anya lettem! oldalt pedig ITT.

Forrás: Leitner Olga 
Kép: Pexels

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja