SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

100% pamut, 100% szeretet

Családinet [cikkei] - 2015-12-11
 [X]

Ezt olvashatjuk a Freshka Design játékainak címkéjén, és amikor kézbe vesszük a kézzel készült, horgolt játékokat, megértjük, miért.
100% pamut, 100% szeretet

A Freshka Design saját tervezésű figuráinak mindegyikét nagymamák szorgos kezei horgolják országszerte. Kiválasztásukban fontos szempont volt, hogy magas minőségű, precíz munkát végezzenek. Zebulon, a zebra, Oszkár az oroszlán és a többiek kiegészítő keresetet biztosítanak olyanoknak, akiknek nagy szükségük van erre. A játékok biztonságokas, megfelelnek az EU szabványainak, CE minősítéssel rendelkeznek, már újszülötteknek is bátran ajándékozhatóak és NAGYON CUKIK!!!!

Különlegességük megjelenésükön túl abban rejlik, hogy születésük pillanatától önálló személyiséggel rendelkeznek, és ennek jegyében nevet is kapnak. Az első állatfigura Zebulon volt, a színes csíkos zebra, őt követte Zserbó, a zsiráf, Fülöp, a nyuszi, Döme, a róka, és még sokan mások. A teljes Freshka család mára már 40 állatkából áll. Egyedi neveikkel és különleges ölelni való formájukkal pillanatok alatt családtaggá válnak, és állandó társai lesznek gyereknek és felnőttnek egyaránt.

A közös munka, és Zebulon sikere megmutatta, hogy a Freshka valóban több, és 2012 őszén bemutatkozott a Freshka Design horgolt kollekciója. A puha, színes állatokat gyerekek és felnőttek egyaránt szeretik, sőt, gyűjtők is akadnak! „Zebulon és barátai” mára komoly rajongótábort tudhatnk maguk mögött, a Facebookon több mint 4000 követője van az oldaluknak. 2013 májusában debütált a csapat külföldön, a bécsi Baby Expon, és azóta is egyre több megrendelésük érkezik a környező országokból.

A fiatal dizájner páros mind a tervezéskor, mind a kivitelezéskor arra törekedett, hogy amellett, hogy puha, szeretnivaló karaktereket hozzon létre, ezek alapanyagai is lehetővé tegyék, hogy a Freshka figuráit 0-100 éves kor között bárki megölelhesse. Ezért kizárólag 100% pamut fonalakkal és anyagokkal dolgoznak, és a játékaikat 100% habosított polystirol anyaggal töltik, mely így mosható, és formatartó is egyben, így már újszülötteknek is bátran adható.

A 2015 karácsony újdonságai a Sarkvidéki kollekció mini figurái. Petteri, a maroknyi rénszarvas, Peggy a pingvin és Igor egy szupercuki jegesmedve.

A Freshka Design játékait megnézhetitek és megrendelhetitek webshopjukban (www.freshka.hu) vagy találkozhattok velük személyesen karácsonyig minden vasárnap a WAMP vásáron a Millenáris parkban.

 

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja