SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Azt állítja egy nő, hogy ő a világ leghíresebb eltűnt gyereke

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-02-20
Egy 21 éves lengyel nő azt állítja, hogy ő Madeleine McCann, aki kislányként tűnt el. A nőnek hasonló helyeken vannak szeplői, és a szemében is ugyanolyan folt található, mint az eltűnt kislány fotóin - ráadásul azt mondja, hogy annak a pedofilnak a fia, aki őt fogságban tartotta és zaklatta, gyanúsított volt a kislány eltűnésének ügyében is.
Azt állítja egy nő, hogy ő a világ leghíresebb eltűnt gyereke

2007-ben tűnt el Portugáliában, az ügy azóta sem oldódott meg

Madeleine McCann-nek 2007-ben veszett nyoma Portugáliában. A hatóságok szerint a kislányt meggyilkoták, de a holttestét azóta sem találták meg. A nyomozás máig nem zárult le, a gyilkosság első számú gyanúsítottjáról pedig tavaly több tanú is azt állította, hogy nem lehetett a kislány gyilkosa. 

A feltételezett gyilkos, egy német pedofil, Christian Brückner így nyilatkozott akkor: 

"Nincs bizonyíték rá, hogy elkövettem ezeket a bűncselekményeket. Nincs DNS, semmi. Az ügyészség próbál csapdába ejteni, és reméli, hogy megtörök."


Egy 21 éves lengyel nő állítja: ő Madeleine McCann

Az ügyben most váratlan fordulat történt: egy lengyel nő azt állítja, hogy ő az egykor eltűnt kislány - írja a Daily Mirror.

Az Instagramon - ahol az „iammadeleinemcann” felhasználónévvel regisztrált - osztotta meg történetét, mely hamar bejárta a világsajtót. Azt állítja, hogy őt is elrabolhatták kiskorában, de sok mindenre nem emlékszik belőle. Viszont mostanában jött rá arra, hogy ő lehet Madeleine McCann.
 


 

Bizonyítékként azt hozta fel, hogy hasonló helyeken vannak szeplői, mint az eltűnt kislány fényképén is látható, és a szemében is ugyanolyan folt található, mint Madeleine esetében. 

Emellett azt is mondta, hogy annak a pedofilnak a fia, aki fogságban tartotta és zaklatta, gyanúsított volt a kislány eltűnésének ügyében. 

Az életkora azonban nem egyezik meg az eltűnt lányéval, aki most nem 21, hanem 19 éves lenne, de ezt ő azzal magyarázza, hogy lehet, hogy rosszul tudja, hogy hány éves. 

DNS-tesztet szeretne végeztetni, hogy kiderüljön, tényleg ő-e az eltűnt lány. 


Rengetegszer gondolták már, hogy megtalálták az eltűnt kislányt

A nő állításait egyelőre nem vették komolyan a nyomozók, akik továbbra is úgy gondolják, hogy Madeleine McCann gyilkosság áldozata lett és meghalt 2007-ben. 

2021-ben egy tiktokkerről is azt gondolták, hogy ő Madeleine McCann. 

Sőt: egy 2016-os jelentés szerint eddig a világ 101 országából jelentették már be, hogy megtalálhatták Madeleine McCann-t. Összesen 9 ezer alkalommal. 

Indexkép: The Mirror / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

A nassolás, vagyis az étkezések közötti kisebb ételek fogyasztása gyakori szokás, amely sokak számára okoz gondot, különösen akkor, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Azonban néhány egyszerű trükk és változtatás segítségével könnyen kordában tarthatjuk a nassolási szokásainkat, anélkül hogy megfosztanánk magunkat az étkezés örömétől. Íme 5 hasznos tipp, amely segíthet ebben.
8 tipp szemünk egészségéért tavasszal

8 tipp szemünk egészségéért tavasszal

Aligha akad olyan közöttünk, aki a téli hideg napok után ne várta volna a tavaszi nap melegítő sugarait, ezzel együtt pedig a kerti munkálatokat, a szabadtéri sportokat, játékokat, kirándulásokat. A zöldellő természet, a virágba boruló fák azonban sokaknak egyet jelentenek a tavaszi allergiaszezonnal. Dr. Nagy Angéla, a Budai Szemészeti Központ szemorvosa összeszedte azokat a tanácsokat, amelyek segítségével ebben az időszakban gondoskodhatunk szemünk egészségéről.
Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Visszafordíthatatlan hallásromlással fenyegetik a gyerekeket a különböző szabadidős (gyerek)rendezvények, koncertek, mozik, színházak, illetve a nagy hangerejű zene rendszeres hallgatása az egyéni zenelejátszókon. A WHO előrejelzése szerint 2030 után a halláskárosodás lesz az egyik leggyakoribb, a társadalmakra legnagyobb terhet rakó fogyatékosság a világon.
A szerkesztő ajánlja