SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Országos sportágválasztó rendezvénysorozat készülődik - Partnerek kerestetnek!

Családinet [cikkei] - 2009-10-13
A Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat 2007 szeptemberén indult el útjára és két év alatt hatalmas eredményeket ért el, a legutóbbi, 2009. szeptember 18-19-ei rendezvényen több mint 80 sportágat próbálhatott ki a közönség, a látogatói szám 18 000 volt (összehasonlításképpen az első rendezvény egy napos volt és 20 sportágat próbálhatott ki a 300 főnyi közönség).
Országos sportágválasztó rendezvénysorozat készülődik - Partnerek kerestetnek!

A szervezők büszkék lehetnek arra is, hogy rendezvényüket egyre szélesebb körű médianyilvánosság övezi.  Az V. Nagy Sportágválasztóról beszámoló az alábbi linken olvasható:
http://www.sportagvalaszto.hu/index.php?m=14326&id=3652

Nyilván ezek az eredmények nem véletlenül jöttek létre, a szervezők folyamatosan igyekeznek tapasztalataikat hasznosítva javítani a rendezvényt, hatékonyabbá tenni a szervezőmunkát, szélesíteni a reklám- és marketing eszközöket, építeni a szakmai, a sajtó- és médiakapcsolatokat, hogy minél szélesebb körben és hatékonyabban érhessék el és mozgósíthassák a  célközönségüket.
A Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat azt bizonyítja, hogy egy jó ötlettel, kitartó lelkesedéssel és összefogással nagy dolgokat lehet elérni és jelentős, valóban hasznos rendezvényt lehet létrehozni és működtetni, mely a gyakorlatban járulhat  hozzá, hogy minél többek életének természetes részévé váljon a rendszeres mozgás,  a sport.

Több lelkes sporttársban, sportszakmai szervezetben és sok szülőben is felvetődött, hogy érdemes és hasznos lenne a rendezvényt országos szintre emelni. Nem csak Budapesten, hanem több vidéki nagyvárosban, a helyszíni adottságokhoz, lehetőségekhez igazítva megszervezni a helyi Sportágválasztót, más-más helyszíneken, de ugyanazokban a hónapokban (májusban és/vagy szeptemberben).


A Nagy Sportágválasztó szervezőcsapata keresi tehát azokat a sportegyesületeket, közösségeket, önkormányzatokat, akik partnerek tudnak lenni ennek megvalósításában, akik ismerik a helyi adottságokat, sportolási lehetőségeket, kapcsolatuk van a helyi sportszervezetekkel és sportegyesületekkel és a helyi sajtóorgánumokkal. Van lelkesedésük, de lehetőségük is (!) egy regionális Sportágválasztó megszervezésére és nem utolsó sorban elhivatottságuk egy olyan rendezvény megvalósítására mely nem a „nagybiznisz” reményében, hanem tisztán és egyértelműen a sport iránti elkötelezettségből született.
A hatékony és átlátható működés érdekében a budapesti Nagy Sportágválasztó Szervezőiroda mellett megalakult  a regionális rendezvényeket összefogó Országos Sportágválasztó Szervezőiroda, amely elkülönülten, de nyilván egymással kooperálva intézi a rendezvények szervezésével kapcsolatos teendőket.
Fontos kiemelni, hogy az Országos Sportágválasztó Szervezőiroda a regionális partnerek együttműködő partnere kíván lenni, meghagyva azok teljesen önálló, autonóm működését!
További információ: www.sportagvalaszto.hu

Azoktól, akik kedvet és elhivatottságot éreznek magunkban és szeretnének partnerek lenni a fentiekben, egy rövid, a céget, illetve egyesületet, valamint a helyi adottságokat bemutató  levelet várnak a szervezők. A személyes kapcsolatfelvételt követően a partnerekkel szerződéskötésre kerül sor, mely részletesen szabályozza az együttműködés formáit.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
A szerkesztő ajánlja