SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csóróság és boldogság volt Győzike gyermekkora, most minden nap karácsony van számára

Singola Edit [cikkei] - 2008-12-17
Hogy ki az a Gáspár Győző, művésznevén Győzike, azt hiszem, nem kell senkinek sem ecsetelni. Egy olyan ember, aki megosztja a közönség véleményét, óriási rajongó tábora van, de akadnak olyanok is, akik kevésbé kedvelik. Akár pro, akár kontra, épp azért kíváncsiak rá, amiért szeretik, vagy éppen amiért nem.
Csóróság és boldogság volt Győzike gyermekkora, most minden nap karácsony van számára
Gáspár győző és családjaGyőzike megmutatta a világnak magát és családját is, sokat küzdött, hogy elérje a céljait, megvalósítsa az álmait. Mára jelenséggé vált a 34 éves showman, énekes, tv-sztár. Több oldaláról is bemutatkozott az elmúlt években: énekelt, írt, polgármesteri címért pályázott, showt forgatott és forgat, kiállta a dzsungel próbáját…
Azt tudhatjuk róla, ami a szívén, az a száján. Most egy újabb melankolikus oldaláról ismerhetjük meg, amint az életéről, családjáról és a gyerekei jövőjéről vall.

Épp forgatás után beszélgetünk Győzikével, aki sokszor kér elnézést, hogy ennyire elfoglalt, nehéz volt időpontot egyeztetnünk, de szívesen nyilatkozik a CsaládiNet olvasóinak, akiket szeretettel üdvözöl és a végén még üzenetet is küld…

Beszéljen egy kicsit arról, hogyan zajlik egy forgatás, ami úgy tudom, több napig tart egyfolytában! Hogy bírja ezt a család, nem fárasztó?

Tulajdonképpen három éve forgatjuk a Győzike-showt, ami azt jelenti, hogy egy héten négy napot forgatunk, majd három nap szünet következik. Azt a négy napot mi választjuk ki, és akkor reggel nyolctól este nyolcig forog a kamera. Hogy fárasztó-e? Ez a munkám, ebből élünk, nem fárasztó egyáltalán.

Gáspár Győző, Győzike ma már fogalommá vált Magyarországon, egyfajta jelenség. Ez volt az álma, hogy showman, énekes, sztár legyen, tv-ben szerepeljen? Mikor és hogyan dönti el az ember, hogy sztár lesz, egyáltalán volt ilyen elképzelése?

Valahol ez volt az álmom, igen. Nem gyerekkori álom volt, de már középiskolás koromban tudtam, hogy showman akarok lenni. Nem akartam abban az iskolában tanulni, ahova beírattak, mást akartam csinálni, egészen mást. Megjelent két könyvem, azokból hosszabban kiderül, hogyan is történt mindez.

Nemrég tért haza a dzsungelből. Távol a szeretteitől, megpróbáltatások között, mindenféle komfortot és kényelmet mellőzve, hogyan érezte magát a dzsungelben? Milyen tapasztalatokkal Gáspár Győző - dzsungelgazdagodott, tanult valami újat az alatt az idő alatt, amíg kint volt?

Amikor megkérdezik, milyen volt a dzsungelben, azt tudom mondani, hogy érdekes, nagyon érdekes. Nagyon-nagyon sokat tanultunk mind, akik ott voltunk, a tolerancia és elfogadás heteit éltük meg együtt. Megosztottuk egymással az ételt, patakból ittunk, patakban fürödtünk, hála istennek mindent megoldottunk. Nekem nagyon jó volt, mert megismertem egy csomó embert, egy csomó érzést.

Ha újra hívnák, elmenne ismét a kígyók közé?

A kígyókból köszönöm, nem kérek.
De jó volt, jó szórakozás, kikapcsolódás és pihenés volt, ami szerintem jót tett nekem, a lelkemnek is, tehát elmennék.

A képernyőn láthattuk, hogy nagyon hiányzott a családja. Milyen érzés volt újra hazatérni és látni, megölelni őket? Meséljen a családjáról!

Nagyon jó érzés volt.
A családom: feleségem, Gáspár Bea, akivel tizenhat éve vagyunk házasok, azóta élünk együtt. Hogy megerősítsük a házasságunk, a tizenhat év alatt ötször vettem el. Előtte egy óvodába, egy iskolába jártunk, nyolcadikban egy padban ültünk.
Van két gyermekünk: Evelyn, aki épp pályaválasztás előtt áll, francia szakra szeretne menni, Virág pedig óvodás, jövőre kezdi az iskolát. Salgótarjánban élünk, kiegyensúlyozottan, és rengeteg munka mellett tudjuk megvalósítani mindazt, amit megélünk, átélünk.

Gáspár Győző és felesége, BeaMiben különbözik az Ön és a lányok gyermekkora? Hogyan élte meg a gyerekséget Gáspár Győző? Szegények voltak?

Nekem nem olyan volt, mint a gyerekeimnek. Csóróság és boldogság volt. Egyszerű volt, de csodálatos, boldogsággal teli gyerekkor. Csórósággal, de még nagyobb boldogsággal éltük meg a gyerekkorunkat. Nem volt mobiltelefonom, játékom, gyerekszobám, nem éltünk gazdagon, nem volt papucsom, köntösöm, mint a mostani gyerekeknek. De normálisan éltünk, vártuk azt, hogy egyszer nagyok legyünk. A gyerekeim élete teljesen más, mert tettünk érte, de a világ is tett érte, mert teljesen más világban élünk azóta.

Mit szeretne, milyen ember váljon a gyerekeiből? Hogyan képzeli el a jövőjüket?

Ha a jövőre gondolok, nem sok jó jut eszembe, mert azt látom, hogy sok az irigy, az emberek irigyek, ha valakinek több van, feljelentik, ha valakinek szebb van, akkor leköpik. Nem biztos, hogy Magyarországon képzelem el.

És a saját jövőjét? Vannak még álmai, milyen tervek szerepelnek a tarsolyában? Látunk még meglepetést Győzikétől?


Meglepetést már abszolút nem látnak tőlem, mert az elmúlt kilenc év alatt már mindent kiadtam önmagamból és a családomból.
Már csak az az álmom, hogy legyen egy „szigetem”, ahol a családommal lehetek, ahol csak én élhetek és a családom, illetve a kutyánk. Egy olyan hely, ahol a nyugalom, a boldogság, a béke, a megértés és a kiegyensúlyozottság honol. Oda csak azokat az embereket engednénk be, akik számunkra fontosak, a nagyon kedves barátainkat. Ott nem szeretnék sem tv csatornát, semmiféle médiát…, csak a mi kis elzárt szigetünk lenne.

Közeleg a karácsony. Hogyan zajlik Önöknél a szeretet ünnepe?

Azt gondolom, hogy a szeretet ünnepe az utóbbi időben kicsit el lett túlozva. Mert a karácsony nagyon sokaknak már csak arról szól, ki, mit, mennyit, milyen drága holmit ajándékozzon. Mi nem Gáspár győz lányaiszeretnénk ezt tenni, ezért nálunk karácsonyra csak a két gyermek kap ajándékot. Magunknak a feleségemmel nem szoktunk ajándékot venni, mert nekünk minden nap karácsony van, hála a jó istennek. Minden nap gyönyörűen tudjuk megélni az életet, és minden nap ajándékot kapunk az élettől.
Mivel a gyerekek szeretnének valami ajándékkal meglepni, ezért egy egyszerű és hasznos, nem is drága dolgot kértem: öt pár zoknit és öt alsó nadrágot. Számomra ez is értékes, mert a gyerekimtől kapom, és én ennek is ugyanúgy tudok örülni, mint más valami drága dolognak.
Számomra az élet a legnagyobb ajándék, amit kaptam. Az is nagy ajándék számomra, hogy azt csinálhatom, amit akartam, azt véghez is vittem és viszem továbbra is, és ennél több nem kell. Az a baj, hogy az emberek elégedetlenek, jajgatnak, hogy nekik miért nincs, másnak miért van. De ha valaki elégedetlen, azért tenni is kell, hogy elérje, amit szeretne, áldozni kell rá időt, energiát, az idegrendszerét, önmagát, a személyiségét mindazért, hogy kapjon is valamit.

És mi kell még a sikerhez az önfeláldozáson kívül? Ezt egy üzenettel mondja el Gáspár Győző:


Minden kedves nőt szeretettel üdvözlök, mert nélkülük nem lenne teljes az élet, mert nélkülük mi, férfiak semmik lennénk, és ha egy sikeres férfi mögött nem áll egy rendes asszony, akkor az egész küzdelem nem ér egy forintot sem.

Képek: rtlklub.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
Ha ilyen kolbászt vettél, ne fogyaszd el!

Ha ilyen kolbászt vettél, ne fogyaszd el!

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el!
A szerkesztő ajánlja