Hírek, érdekességek

Már száz fölött a kínai koronavírus halálos áldozatainak száma, egyes tudósok szerint pedig akár a 40 ezernél is többen fertőződhettek meg. Vuhan néhány nap alatt szellemvárossá vált.
A kisfiút azért emelték ki a családjából, mert a hatóságok szeptember 20-a óta semmit nem tudtak róla.
A termékbe DNS-károsító és rákkeltő anyagok kerültek.
Élesztőgomba kerülhetett a termékbe, a drogérialánc visszatéríti az árát.
Január közepén rejtélyes, tüdőgyulladáshoz hasonló fertőzés jelent meg Kínában. A koronavírus egy vuhani halpiacról indult, eddig 26 halálos áldozatot szedett, és Európában is felütötte már a fejét.
Második alkalommal rendkívüli adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. 50. születésnapja alkalmából azt kéri, hogy idén január 15. és február 8. között pénzt, játékokat, ruhákat gyűjtsünk a Tábitha Gyermekhospice Háznak.
Schobert Norbi tegnap kifejtette: a házasságok felbomlásáról azok a nők tehetnek, akik szülés után képtelenek visszanyerni a lánykori alakjukat. A megállapítás tömegeknél verte ki a biztosítékot.
Bátor döntés, megfutamodás vagy tömény cinizmus, hogy a hercegi pár úgy döntött, nem óhajtja az életét a továbbiakban főállású királyi sarjként élni?
A fiú életét a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni.
57 ezer nyolcadikos írt központi felvételit szombaton.
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.