Hírek, érdekességek

A Leonardo da Vinci utcai épület falát mostantól a Vízipók csodapók című mese egy jelenete díszíti.
Gyorsfagyasztott leveles tésztát vont ki a forgalomból a NÉBIH idegenanyag-szenynezettség miatt.
Az iskolában halálos kimenetelű erőszakot elkövető gyerekeknél korábban jellemzően viselkedési zavarok voltak megfigyelhetők - állapította meg az amerikai Országos Fenyegetések Felmérésének Központja (NTAC), amely csütörtökön hozta nyilvánosságra jelentését.
Lassan aktuálissá válik azoknak a gyerekeknek az iskolaérettségi vizsgálata, akik augusztus 31-ig betöltik a 6. évüket, de a szüleik mégsem szeretnék még iskolába küldeni őket. A téma körül eddig teljes volt a bizonytalanság, most azonban az Oktatási Hivatal a Pegagógusok Demokratikus Szakszervezete kérelmére ismertette a folyamat tervezetét.
Szalmonellával fertőzött mandulát találtak az egyik élelmiszerbolt-láncnál.
A korábbi tervekkel ellentétben mégis jelentkezhet a felsőoktatásba az is, akinek nincs nyelvvizsgája.
Aki keres, az talál... tartja a régi mondás, és én hittem is, hogy így van, mikor évről évre próbáltam megtalálni a tökéletes határidőnaplót. De valahogy csak nem akart összejönni mostanáig.
Jótékonysági sütivásárok, licitálások és rengeteg önkéntes adakozó: az összefogásnak hála Zente után most Levi kapott esélyt a teljes életre.
Ha azt gondolod, hogy az Univerzum nem üzen neked, akkor nagyon tévedsz. Minden embernek üzen!
A phoenixi rendőrkapitányság osztotta meg az a felvételt, amelyen az látszik, hogy egy részeg ámokfutó majdnem elüt egy babakocsis párt, ám egy másik autós belehajt, így megállítja őket.
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.