SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyerj egy gyönyörű tütü szoknyát és gyöngysort kislányodnak!

Családinet [cikkei] - 2015-01-26
A legtöbb kislány imád hercegnős, balerinás, pörgős ruhákban illegni, hacsak lehet csini és szép szeretne lenni. Anyukaként tapasztalhatod, hogy veled is így volt ez, és most kicsi lányod követi a példát, ugyanúgy imádja a szép ruhákat, mint Te annak idején, ha lehetne, még az utcára is ezekben menne, és sírás van, ha le kell venni. Ha hiszed, ha nem, most erre született megoldás!
Nyerj egy gyönyörű tütü szoknyát és gyöngysort kislányodnak!

A minilady.hu webáruház megálmodója is pontosan ismeri ezt a "problémát",  ehhez keresett egy olyan öltözetet, amit a játékon kívül, akár még a hétköznapokon is viselhetnek a kicsi hercegnők. Ha ebben mennek valahova szívesen és gyorsan öltöznek, hisz ilyen gyönyörűségben bárhol klassz megjelenni! :)

Innen jött a webáruház ötlete, ahol eredetileg a Pettiskirt szoknyát, káprázatos csupa fodros tütüt és ahhoz illő kiegészítőket (hajpánt, cipő, fülbevaló, gyöngysor) kezdték el árulni, majd a készleten levő ruhákat igény szerint folyamatosan bővíteni. A minilady.hu kislány ruha webáruház tavaly nyitotta meg virtuális kapuit, mellyel a különlegesebb alkalmi és divatos gyerekruhák iránt érdeklődőket célozta meg az interneten.

A Mini Lady termékei a Pettiskirt szoknyák mellett az elegáns, kényelmes hétköznapi, valamint a kivételesen ünnepi, alkalmi ruhák tárházát rejti magában. A webáruházban kizárólag kiváló színvonalú kollekciókat találhattok meg elérhető áron, folyamatosan megújuló, egyedi és minőségi kínálattal.
A kislányok teljes körű csinos és harmonikus megjelenését biztosítja azzal, hogy a hajbavalótól a cipőkig, felsőktől a szoknyákig, minden egy helyen elérhető.
Megtalálhatjátok a különféle alkalmakra, bulikra, partykra illő,  mégis egyedi ruhadarabot és a hozzá passzoló kiegészítőket, amelyekkel a megérdemelt dicséret garantáltan nem marad el.

A webshop könnyen átlátható és egyszerűen használható, mint egy online ruha katalógus; kényelmesen, kedvetekre böngészhettek a nektek tetsző, divatos kislány ruhák között, amiket pár kattintással meg is vásárolhattok.
A leadott rendeléseket raktárról extra gyorsan, 1-2 munkanapon belül már postázzák is.
Függetlenül attól, hogy melyik magyarországi nagyvárosban, vagy kis településen laktok, a termékek mindenhova eljutnak, s pár napon belül már gyönyörködhettek fülig érő szájú kis hercegnőtökben.

A Mini Lady alkalmi kislány ruha webáruház a számtalan divatos ruha mellett még jó pár extrával is kedveskedik Nektek. 
Rendszeres akciókkal igazán kedvező áron juthattok termékekhez, a folyamatos készletbővítésből felfrissíthetitek gyermekeitek ruhatárát, sőt gyakran tart értékes nyereménysorsolást is a közösségi oldalukon.
Ráadásul a kiválasztott ruhákat ingyen postázza ajánlottan belföldre.

A minilady.hu-tól kockázat nélkül vásárolhattok, mert az összes termékre 100%-os csere és visszavásárlási feltételek vonatkoznak.

A siker garantált a Mini Lady ruháiban.

A webáruház 0-10 éves méretben kínál igényes ruhákat az adott évszaknak és ünnepnek megfelelően, hogy kislányaitok igazi hercegnőként érezzék magukat bármilyen összejövetelen, és mindenkitől elismerést zsebelhessetek be.

További részleteket megtaláltok www.minilady.hu weboldalon, és követhetitek őket a facebook oldalunkon is! 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A Családinet.hu és a Minilady.hu közös nyereményjátékán 
5 szerencsés nyertes 
egy-egy tütü szoknyát és egy hozzá illő gyöngysort
nyerhet 0-10 év közötti kislányának!

Most az óvodai/iskolai farsangra is megnyerheted kislányod jelmezét nálunk, de akár lehet a mindennapi viselete is a gyönyörű szoknya és a gyöngysor.
Ahhoz, hogy tiétek legyen a nyeremény nincs más dolgod, mint válaszolni a kérdésekre 2015. február 5. éjfélig, és mi másnap (február 6-án) a helyes választ beküldők között kisorsoljuk az 5 szerencsés nyertest, akiket utána e-mailben értesítünk majd a további tudnivalókról.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja