SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Interaktív programokon kérdezhetnek a diákok a Semmelweis Egyetemről

Családinet [cikkei] - 2021-01-05
Hallgatói és oktatói fórumokon személyesen kérdezhetnek vagy előzetesen írásban is elküldhetik a kérdéseiket azok a diákok, akik a Semmelweis Egyetem szakképző iskolái és egyetemi képzései iránt érdeklődve a leggyorsabban regisztrálnak az intézmény január 15-16-i online nyílt napjára. A legfontosabb információkról azonban senki nem marad le, hiszen a rendezvényt bárki élőben követheti az esemény honlapján.
Interaktív programokon kérdezhetnek a diákok a Semmelweis Egyetemről

A Semmelweis Egyetem szakképző iskolái mellett a karok, a tudományos diákkör és a tehetséggondozó program is bemutatkozik a virtuális térben, a januári összegyetemi Semmelweis Online Nyílt Napon. Az érdeklődők a rendezvény weboldalán nemcsak a több mint száz eseményből álló részletes programot tekinthetik át, hanem regisztrálhatnak is az őket érdeklő karok vagy szakközépiskolák előadásaira, fórumaira. A  leggyorsabbak az élő Zoom-előadásokba interaktívan is bekapcsolódhatnak, vagyis első kézből kaphatnak válaszokat az egyetem oktatóitól és hallgatóitól, legyen szó akár a kollégiumi elhelyezésről, az ösztöndíjakról, a legfontosabb tantárgyakról vagy éppen a kutatómunkáról.

Semmelweis Egyetem nyílt nap  

Fórumokkal, interaktív bejelentkezésekkel, fogadóórákkal, bemutatkozó videókkal, az egyetem rejtett zugaiba bepillantást nyújtó „tárlatvezetésekkel” (pl. boncterem) készül a Semmelweis Egyetem hat kara – az Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi, Gyógyszerésztudományi, Egészségtudományi, Egészségügyi Közszolgálati és a Pető András Kar – mellett, a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program, a Tudományos Diákköri Tanács és a középfokú egészségügyi szakképző intézmények is. Az Egészségtudományi Kar gazdag programkínálata betekintést enged többek között a mentőtiszt, szülésznő, védőnő, ápoló, népegészségügyi ellenőr, gyógytornász vagy éppen a dietetika szakirány, valamint az érdekes specializációk és szakirányú továbbképzések oktatási programjába. Emellett az érdeklődők azt is megtudhatják, hogy Magyarországon csak a Semmelweis Egyetem indít hang-beszéd és nyelésterapeuta képzést, mely igazi hiányszakma. Az Egészségügyi Közszolgálati Kar előadásaiból pedig kiderül: mit is jelent pontosan az eHealth és a digitális egészségügy vagy, hogy milyen informatikai rendszereket használnak az egészségügyben. 

A részletes program és a regisztrációs felület ITT érhető el.

Fotók: Kovács Attila - Semmelweis Egyetem

BŐVEBBEN A ZOOM HASZNÁLATÁRÓL

MEGHÍVÁS ELFOGADÁSA

1. A regisztrációkor megadott email-re küldjük meg az egyes előadások Zoom link-jét.

2. A linkre kattintva automatikusan elindul a csatlakozás, de legelső esetben egy segédprogram letöltésére, és telepítésére is szükség lehet. Érdemes letölteni a Zoom szoftvert a számítógépünkre, mert könnyebben lehet használni, mint a böngészős változatot.

3. Ezt követően meg kell adni a jogosultságokat a Zoom rendszer számára (kamera, mikrofon) és ezután máris csatlakozik az értekezlethez a meghívott személy.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja