SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mert minden egy mosollyal kezdődik!

Családinet [cikkei] - 2016-06-20
Mindegy, hogy a tengerpartra vagy a Balatonra mentek nyaralni, de az is lehet, hogy otthonról kirándultok majd csillagtúraszerűen. Van egy játék, amit érdemes magatokkal vinni, bárhová is indultok a nyáron. A kis fémdobozba zárt kompakt játékarzenál, a ridikülödbe is elfér, és bármikor előkaphatod, akár dugóba keveredtek, akár délután sziesztáztok, vagy szimplán csak nevetésre vágytok.
Mert minden egy mosollyal kezdődik!

Játszunk anya!

Hurrá, végül is csak 38 fok van, és beállt az autópálya. Ez nem olyan vicces két kisgyerekkel meg egy kiskamasszal, útban a horvát tengerpartra. Persze már meghallgattuk az összes mesét, meg kétszer is az összes gyerek zenét. Barkochbáztunk, és fekete fehér igen nemet is játszottunk. Már majdnem mindent megettek, amit az útra készítettem, hiába, olyanok, mint a kis sáskák. Nem igazán tudom, mivel lehetne őket lefoglalni, hogy az idegőrlő várakozást átvészeljük, mivel ha még fél órát el kell töltenem összezárva a tikkasztó melegben a csemetéimmel, biztosan kihullik a maradék hajam is. Anya játszunk! – követeli a legkisebb. Mikor érünk oda? – kérdezi már vagy ezredszerre a középső. Végül a legnagyobb oldja meg a helyzetet, és előveszi a táskájából a Smiley gamest.
 

Praktikusan egyszerű

Igazi meglepetés, hogy mikre nem gondol ez a gyerek. A mosolygós játék ugyanis az én saját bejáratú kedvencem is, ha már társasról van szó. Először is rendkívüli a csomagolása. Egy kicsi alumínium dobozban rejtőznek a kártyák és a dobókockák, így nincs esélyük elveszni, a lapok nem gyűrődnek össze, nem szakad el a doboza, mint a többi kártyajátéknak a ki és bepakolás során, végül, de nem utolsó sorban egészen kis helyen, a táskámban is elfér.
 

Öt az egyben

Mi a legtöbbször unózni szoktunk, de szeretik, a keresd meg a leggyorsabban-t, a dominót, vagy amikor a memóriát is megmozgató „emlékezz rá kinél van”-nak elkeresztelt játékot játsszuk vele. A középső kedvence az igazi pörgős, hamisítatlan csapd le csacsihoz hasonló játék, amikor tényleg rá kell csapni az adott lapra, vagy ha lassúak voltunk, a másik kézfejére. Ez gyorsaságot és koncentrációt igényel, ahol a vörös kézfejek és a nevetés garantált. Aki pedig mindet ki akarja próbálni, bajnokságot is rendezhet a játékokból.
 

Nevetve fejleszt

Én leginkább azt szeretem benne, hogy sokat nevetünk együtt, szinte abbahagyhatatlan és megunhatatlan ez a kis játékcsomag. Külön öröm, hogy burkolt formában, de akár az indulatok és a konfliktusok kezelését is meg lehet tanulni, tanítani általa, és az érzelmeinket is ki lehet fejezni, meg lehet nevezni. Aminek pedig van neve, azt lehet uralni. A játékos formában megtanult érzelmeinken való uralkodás, pedig nagyon is jól jön a mindennapi életben, ez egyszer biztos.

Forrás: www.liliputjatek.hu /Smiley games/


NYEREMÉNYJÁTÉK!

Ha szeretnéd megnyerni tőlünk ezt a szuper játékot, nincs más dolgod, mint június 26. éjfélig helyesen válaszolni a kérdésekre, mi pedig másnap (június 27-én) kisorsoljuk azt a szerencsés nyertest, aki megkapja tőlünk.
A nyertes nevét kiírjuk a cikk aljára, és e-mailben is értesítjük őt.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja