SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Álmaid ágyneműje: Új történet a Lenortól, még tovább tartó illatokkal

Családinet [cikkei] - 2020-01-17
 [X]

Ugye, sokan vágyunk arra, hogy amikor reggel megszólal az ébresztő, még pár percig az ágyban maradhassunk? A sietős mindennapi rutin sokszor megterhelő, de az éjszakai alvás a Lenor legújabb technológiájának köszönhetően kellemesebbé válhat számunkra. Bár plusz perceket nem nyerünk a pihenésre, de egy teljes héten át friss ágyneműben ébredhetünk.
Álmaid ágyneműje: Új történet a Lenortól, még tovább tartó illatokkal

Fantasztikus érzés úgy elaludni, hogy friss, illatos paplanba burkolózva ébredhetünk, és addig maradhatunk ágyban, ameddig csak lehetséges. Esténként jól esik a pihenés a kedvenc műsorunk és egy puha, jó illatú takaró társaságában. Az alvás szervezetünk nélkülözhetetlen aktív állapota, amely elengedhetetlen a testi és szellemi megújulásunkhoz. Az élvezetes, pihentető alvás egyik fontos kelléke a puha ágynemű friss, tiszta, finom illata.

A szaglás az egyik legfontosabb érzékelési módunk. Az új Lenor technológiája az eddigi legjobb formula, ami lehetővé teszi számunkra, hogy egy héten át minden nap érezhessük a mosott ruha vagy ágynemű frissességét. A különböző illatok segíthetnek a megfelelő hangulat kialakításához, magabiztosságot adhatnak, de akár meg is nyugtathatnak minket. Az illatok iránti érzékenység függhet a napszaktól, hangulattól, egészségügyi állapottól vagy akár kortól is. Ebből adódik, hogy különböző illatokat választunk különféle helyzetekben: mást egy estélyi ruhához és mást az ágyneműinkhez, törülközőinkhez.

A mesében Csipkerózsikát, igaz szerelme, a herceg csókja ébresztette fel. A Lenor a modern hercegnőkre összpontosít, akik ébredés után azt választják, hogy még egy keveset ágyban maradnak az ágynemű friss, fokozatosan felszabaduló illatával. Varázsold a reggeleidet Csipkerózsikáéhoz hasonlóvá, csak a herceg csókja helyett engedd, hogy az ágynemű csodálatos illata ébresszen fel egy héten át.

Az új Lenor jól ismert kollekciója a legjobb frissesség-technológiával készült, amely garantálja az ágynemű hosszan tartó friss illatát egy héten keresztül. Az új termékeket speciális matrica különbözteti meg, a technológia lényege pedig az, hogy az illathordozót olyan komplex buborékokra változtatták, amelyek fokozatosan engedik ki az illatanyagot magukból, minden mozdulat, érintés hatására. Az öblítő illata így végig érezhető a tiszta ruhák kivételétől, a teregetésen keresztül egészen a száraz ruhák szekrénybe pakolásáig.

A frissen mosott Lenor ágyneműben most legalább egy héten keresztül minden reggel üde az ébredés, a ruhákhoz használt illatot pedig egész nap élvezhetjük. Ágynemű, hétköznapok, különleges alkalmak – bármelyikről is legyen szó, a Lenor kollekciójában mindegyikhez megtalálható a tökéletes és egyedülálló illat.


Új! Lenor Everyday Essentials – a legjobb választás azok számára, akik értékelik a szövetek puhaságát és a hosszantartó illatot, amely a Lenor legújabb frissesség-technológiájának köszönhetően még hosszabb ideig élvezhető. Öt illatvariánsa: Spring Awaking, Summer Breeze, Fresh Meadow, Floral Romance és Lavender & Chamomile.

Lenor everyday essentials

Lenor Everyday Essentials

Új! Lenor Parfumelle – ezt a kollekciót a francia parfümök ihlették, és kitűnő választás a kifinomult illatok és intenzív, tartós aromákat kedvelők számára. A kollekció hat illata leheletnyi parfümillatot ad a ruháknak: Emerald & Ivory Flower, Gold Orchid, Diamond & Lotus Flower, Amethyst and Floral Bouquet, Morning Dew, Sparkling Bloom és Yellow Poppy.

Lenor Parfumelle

Lenor Parfumelle

Új! Lenor Inspired by Nature – ez a kollekció lehetővé teszi a természetbe menekülést. Ezek az illatok megnyugvást hoznak és elfeledtetik a sűrű mindennapok nehézségeit. Egyedülálló kombinációja a textilöblítőnek és a természet ihlette különleges illatoknak. A kollekció illatai: Deep Sea Minerals, Wild Verbena, Silk Tree Blossom és Lavender.

Lenor Inspired by Nature

Lenor Inspired by Nature

Próbáld ki most, hogy Csipkerózsika meséje valóra váljon, és még tovább tartson.

Javasolt fogyasztói ár:

  • Lenor Everyday Essentials: 930 ml – 699 Ft; 1800 ml – 1299 Ft
  • Lenor Parfumelle: 750 ml – 699 Ft; 1420 ml – 1299 Ft
  • Lenor Inspired By Nature: 750 ml – 699 Ft; 1380 ml – 1299 Ft

Az ár kiskereskedelmi üzletenként eltérhet.

További információ: EverydayMe.hu.

Kép: Engin_Akyurt / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja