SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Otthoni zsírpárna-csata: reszkessetek zsírsejtek, pá-pá párnácskák!

Családinet [cikkei] - 2012-07-19
 [X]

Mi nők, hajlamosak vagyunk arra, hogy így, nyár elején a kelleténél is kritikusabban méregessük magunkat a tükörben. Ilyenkor mindannyian, varázsütésre feszes feneket, karcsú derekat, tükörsima, narancsbőr-mentes combokat szeretnénk. Kipróbálunk mindenféle - gyors fogyást és feszes bőrt ígérő - módszert, de valahogy a siker mindig elmarad...
Otthoni zsírpárna-csata: reszkessetek zsírsejtek, pá-pá párnácskák!

Pedig már létezik egy hatékony, tartós és biztonságos megoldás a makacs zsírpárnák és a narancsbőr ellen!

Narancsbőr? Makacs zsírpárnák? Minden nő érintett!

A makacs zsírpárnák tipikusan az olyan kritikus területeken rakódnak le, mint a derekunk, a hasunk, a csípőnk, a külső és belső combunk, és bizonyos testrészeinkről egyszerűen képtelenség ledolgozni a felesleget.  

A narancsbőr problémája pedig szinte mindnyájunkat érint, s ez alól a vékony alkatúak és a tinédzserek sem képeznek kivételt. A narancsbőr kialakulásához nem kell feltétlenül súlytöbblet, elsősorban inkább genetikai okok illetve életmódbeli problémák állnak a háttérben: öröklött kötőszöveti gyengeség, stressz, ételekben, kozmetikumokban levő szintetikus adalékanyagok, mozgásszegény életmód, koffein- és nikotinbevitel, a fogamzásgátlók szedéséről már nem is beszélve.

Jojó, ami nem jó…

Hogy miért nem sikerül hosszú évek alatt sem végleges megoldást találnunk a makacs zsírpárnák és a narancsbőr problémájára? Ennek az a magyarázata, hogy adott számú zsírsejtünk van, melyek száma felnőtt korunkban már nem változik, csak a térfogatuk nő vagy csökken, ha fogyunk, vagy hízunk. A fogyókúrák, diéták, a különféle méregtelenítő és fogyasztó kezelések, a rendszeres edzések kivétel nélkül mind csak a zsírsejtek térfogatát csökkentik, ha azonban nem vigyázunk, az átmeneti javulás után a visszahízás lehetősége mindig fennáll, és beköszönt minden fogyókúrázó rémálma, a jojó-effektus. Ennek az az oka, hogy a csökkentett energiabevitelt a szervezetünk hiányállapotként éli meg, s amint újra megfelelő mennyiségű táplálékhoz jut, rögtön tartalékolni kezd. Ilyenkor pedig odavész az erőfeszítéseink eredményeként elért súly- vagy térfogatveszteség.

A titok a zsírsejtek számának csökkentésében rejlik

A biztos és tartós megoldás kulcsa abban rejlik, hogy a zsírsejtek számát
csökkentsük valamilyen módon. Erre jelenleg két módszer áll  rendelkezésünkre: a zsírleszívás és az  ultrahangos zsírbontás. Az előbbit  bizonyára nem kell bemutatnunk, de az  utóbbi sokak számára még ismeretlen lehet. Az ultrahangos zsírbontás a zsírleszívás fájdalommentes alternatívája, mely olyan területeken is hatásos, ahol  más módszerek csődöt mondtak.
 

AZ ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS SIKERÉNEK TITKA:
  1. Eredményes: a javulás már az első kezelés után jelentkezik, a teljes kúra ruhaméret-csökkenéssel járhat, és eltűnteti a narancsbőrt.
     
  2. Tartós: a megsemmisített zsírsejtek helyett nem keletkeznek újak, nincs visszahízás, nincs jojó-hatás.
     
  3. Célzott: csak a kezelt, kritikus területeken fogyaszt (pl. fenék, pocak, lovaglónadrág-szindróma, úszógumi, lötyögő felkar).
     
  4. Hiánypótló: olyan területeken is hatásos, ahol más módszerek csődöt mondanak
     
  5. Biztonságos: kizárólag a zsírszövetben található zsírsejtekre hat.
     
  6. Fájdalommentes és nincsenek mellékhatásai.


Forever SlimAz ultrahangos zsírbontás a  kavitációnak nevezett fizikai jelenség  elvén működik. Kavitáció során a 40.000  Hz-es ultrahanghullám révén keletkezett vákuumbuborékok következtében a zsírsejtek fala megreped, és a zsírsejtek elpusztulnak. Tartalmuk a nyirok- majd a vérkeringésbe jut, és végül májon és a veséken keresztül távozik szervezetünkből.
A zsírsejtek száma a kezelt területen tartósan csökken, azaz, karcsúbbak  leszünk, eltűnik a narancsbőrünk, az eredmény pedig tartós lesz, mert a kezelt testterületen nem keletkeznek új zsírsejtek, így a visszahízásnak, jojó-effektusnak nincs esélye.



Végre itt az első, otthoni ultrahangos zsírbontó gép, a Forever Slim!

Korábban az ultrahangos zsírbontás csupán kozmetikákban, szépségszalonokban volt elérhető, de ma már létezik egy otthoni ultrahangos zsírbontó készülék is, a Forever Slim, mely azonos elven (kavitáció), azonos frekvencián (40.000 Hz) azonos hatásfokkal és szintén fókuszált ultrahangfejjel működik, mint a nagyméretű ultrahangos zsírbontó gépek.

Forever Slim zsírbontó készülék

A Forever Slim előnye, hogy a kezeléseket  otthon, kényelmes körülmények között  lehet elvégezni, ráadásul karcsúságunk  titkát is megtarthatjuk magunknak.

Saját ultrahangos zsírbontó géppel nem csak időt, de pénzt is megtakaríthatunk:  egy ultrahangos zsírbontó szalonbérlet  áráért több testrészünket is kezelhetjük a kívánt eredmény eléréséig, de a költségeket azzal is csökkenthetjük, ha barátnőinkkel közösen veszünk egy  készüléket.
 

5 TUTI ÉRV A FOREVER SLIM OTTHONI ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÓ GÉP MELLETT:
  • Költséghatékony: pénzt és időt takaríthatunk meg vele, saját gépünk lehet egy szalonbérlet áráért.
     
  • Biztonságos: csak a zsírsejtekre hat, mást nem károsít.
     
  • Kényelmes, diszkrét: otthon, fájdalommentesen szabadulhatunk meg a felesleges zsírpárnáktól és a narancsbőrtől.
     
  • Alkalmazása egyszerű: otthoni használatra lett kifejlesztetve.
     
  • Megbízható háttér: CE és ISO Medical Class minősítés, orvosi tanácsadás, ügyfélszolgálat, szakszerviz, 1 éves garancia.

 

A sztárok is otthon feszesítenek: Csomor Csilla, Pikali Gerda és Bencsik Tamara már kipróbálta. Tapasztalataikról itt olvashatsz!


Rendelj Forever Slim készüléket – a géleket ajándékba adjuk hozzá!

Számold csak össze, mennyit költöttél eddig minden nyáron fogyasztószerekre, testkezelésekre, narancsbőr elleni krémekre és mennyibe kerül egy zsírbontó szalonbérlet!

Ha nem akarsz több pénzt költeni feleslegesen, válaszd az egyszeri befektetést, a saját ultrahangos zsírbontó gépet, mellyel egyszer és mindenkorra megoldhatod a makacs zsírpárnák és a narancsbőr problémáját!

Ha felkeltette az érdeklődésedet a készülék, meg is rendelheted a www.foreverslim.hu oldalon vagy a 06-23-428-306, 06 30 6303 777 telefonszámon.
Ráadásul 2012.július 31-ig történő vásárlás esetén az összes Forever Slim vásárló, aki a Családinet- re hivatkozik, az első kúrához szükséges géleket (2 db Forever Slim ultrahang gélt) ajándékba kapja tőlünk!

Megrendeléskor a kuponkód mezőbe írd be: Családinet ajándék.

 

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL ÚJABB JÁTÉKLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK!
Játssz velük ismét, és nyerj 45 perces Forever Slim zsírbontó kezelést!


A Családinet és a Forever Slim közös játékában most 5 szerencsés olvasónk 10.000 Ft értékű, 45 perces Forever Slim kezelést nyerhet!

Ha szeretnéd kipróbálni magadon a készüléket egy 45 perces kezelés erejéig, nem kell mást tenned, mint helyesen megválaszolni az alábbi három egyszerű kérdést július 30-án éjfélig. (Elsősorban budapesti, vagy környéki olvasók részvételére számítunk, de a vidéki
játékosok sincsenek kizárva.)

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kapcsolat: a Forever Slim hivatalos importőre: a Vitaminsziget Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Károly király utca 57. mely könnyen megközelíthető a 40 és 240E busszal vagy autóval az M1-es és az M7-es közös szakaszán a budaörsi Tescós felüljáró első kijáratától 400 m-re. Ingyenes parkolási lehetőség az üzlet előtt.
Információ:
Ha bármi kérdésed van, személyesen is érdeklődhetsz a 06-30-6303-777 vagy a
06-23-428-306 telefonszámon, vagy az info@ultrahangoszsirbonto.com e-mail címen.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

A nassolás, vagyis az étkezések közötti kisebb ételek fogyasztása gyakori szokás, amely sokak számára okoz gondot, különösen akkor, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Azonban néhány egyszerű trükk és változtatás segítségével könnyen kordában tarthatjuk a nassolási szokásainkat, anélkül hogy megfosztanánk magunkat az étkezés örömétől. Íme 5 hasznos tipp, amely segíthet ebben.
Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Visszafordíthatatlan hallásromlással fenyegetik a gyerekeket a különböző szabadidős (gyerek)rendezvények, koncertek, mozik, színházak, illetve a nagy hangerejű zene rendszeres hallgatása az egyéni zenelejátszókon. A WHO előrejelzése szerint 2030 után a halláskárosodás lesz az egyik leggyakoribb, a társadalmakra legnagyobb terhet rakó fogyatékosság a világon.
Kisebb fájdalom, gyorsabb felépülés - Ilyen az egynapos sebészet

Kisebb fájdalom, gyorsabb felépülés - Ilyen az egynapos sebészet

Napjainkban számos sebészeti beavatkozás egynapos sebészeti ellátás keretén belül is elvégezhető. Ehhez hozzájárult a technikai fejlődés, a minimal invazív technika térhódítása. A korszerű eljárás számos előnnyel bír a nyitott műtéttípushoz képest.
A szerkesztő ajánlja