SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bírod még? Egy kis segítség koronavírus idején...

Tóth Rita [cikkei] - 2021-03-18
Egy ingyenesen letölthető selfcoaching (öncoaching, önfejlesztő) programot szeretnék a figyelmedbe ajánlani. Amikor úgy érzed, hogy már nem bírod tovább, eddig-eddig-eddig vagy és nem látod a kiutat, ne csüggedj, helyette töltsd le, és próbáld ki ezt a módszert.
Bírod még? Egy kis segítség koronavírus idején...

Manapság sok ember lába alól csúszik ki a talaj, tele vannak bizonytalansággal és félelemmel, nem tudják hogyan folytathatnák az életüket. Mit veszíthetnek még el! "Csak" a munkájukat, a megélhetésüket, vagy többet is, mást is?

Nem tudjuk hogyan éljük az életüket most és a jövőben. Keressük hogyan állíthatnánk helyre lelki egyensúlyunkat. Próbálunk helytállni ebben a nehéz helyzetben, találgatjuk, hogy meddig fog tartani, mire számíthatunk még. Nem hiszünk, nem bízunk már senkiben, semmiben. Indulatok, értetlenség, félelem, ítélkezés van körülöttünk és ez hatást gyakorol ránk is.

Jelenleg úgy tűnik, hogy már soha többé nem folytathatjuk ott az életünket, ahol pár hónapja abbahagytuk. Ha már a változás mindenképpen megtörténik, akkor legyél Te az irányítója!
Önmagad megismerése, fejlesztése és tudatos változtatása a te kezedben van! Gondolj bele őszintén: Lehet, hogy ez az egyetlen dolog, ami fölött tényleg hatalmad lehet!?

Mi lenne, ha a koronavírus-járvány után nem onnan folytatnád, ahol abbahagytad? Amikor nem mehetünk ki, induljunk el befelé, önmagunk felé. Ehhez szeretnék neked ötleteket adni, melyekkel  újragondolhatod és újraindíthatod az életedet. Segítek, hogy ne csak elszenvedője, hanem alakítója legyél az életednek, még ezekben a nehéz időkben is!

 

Mi az a selfcoaching?

Önmagunk jobb megismerésére, motiválására, több lehetőség áll rendelkezésünkre. Ezek közül az egyik nagyon hatásos és forradalmian új módszer a self-, azaz öncoaching.

A selfcoaching a fejlődést jelenti, az önsegítést, önfejlesztést, önmagunkkal való belső párbeszédet. Ezzel a módszerrel megoldhatjuk életünk problémáit, változtathatunk a viselkedésünkön, hozzáállásunkon és segít, hogy könnyebben elérjük céljainkat.

Miért éri meg neked az online 30 napos kihívást választani?

  • Online végezheted, nem kell utaznod hozzá, ezzel időt és költséget takaríthatsz meg.
  • A saját tempódban haladhatsz.
  • Hihetetlen gyorsan fog fejlődni az önismereted.
  • Másképpen fogod látni a világot.
  • Letisztulnak a kapcsolataid.
  • Ügyesebben fogsz kommunikálni.
  • Céljaid tényleges megvalósítását már a feladatok elvégzése közben elkezded.
  • Tudatosabban és boldogabban fogod megélni a jelent és a jövőt.

A kurzus anyagát bárhonnan elérheted, bármilyen eszközön. A gyakorlatok nem épülnek egymásra, tehát bármikor, bármelyikkel elkezdheted és folytathatod.

Lehet, hogy Te is régóta gondolkodsz azon, hogy szívesen részt vennél egy önismereti tanfolyamon vagy elmennél egy szakemberhez, de valahogy sosincs rá időd, vagy pénzed?

 

Csatlakozz hozzánk most és legyél a saját coachod!

Az Újratervezés SelfCoaching programról

Az Újratervezés program célja, hogy segítsen megismerni önmagadat, hogy jobban lásd, hogy hol a helyed a világban, hogy ki vagy te, mi számít neked igazán, miket értékelsz leginkább önmagadban, és hogy hol szabotálod és akadályozod leginkább önmagadat!

  • A selfcoaching alapokra épülő 30 napos kihívás program könnyen követhető, lépésről lépésre vezet végig Téged a gyakorlatok során.
  • A kihívás 1 hónapja alatt, minden napot külön-külön, számozott oldalon találsz, és minden napra 2 feladatot kapsz.
  • Az egyik egy kifejtős, elgondolkodtató feladat. Javaslom, hogy írd le a gondolataidat, meglátásaidat, hogy később is visszaolvashasd! Ezek a feladatok segítenek feleleveníteni a már megélt, megtapasztalt múltadat és segítenek megtervezni a jövődet.
  • A kihívások segítségével jobban megértheted, feldolgozhatod, átértelmezheted az eddigi utadat, és új motivációt kapsz a jövődhöz. Tisztábban láthatod az eddigi sikereidet, a képességeidet és ez erőt ad az elkövetkezendő életedhez.
  • A nap másik, kisebb feladatát, sokszor csak pár percig tart elvégezni, de segít más szemszögből nézni a mindennapjaidat.

Bár most van időnk, de mégsincs kedvünk a mozgáshoz, a családi közös programokhoz, játékokhoz, házimunkához, önfejlesztéshez. Az állandó stressz helyett, jobb lenne, ha lelassítanánk, egy kicsit befelé figyelnénk és elgondolkodnánk magunkon és a környezetünkön. Kaptunk a sorstól most lehetőséget az újratervezéshez, az újrakezdéshez! A selfcoaching ebben tud segíteni neked!

A program felnőtteknek készült, de tinédzserek számára is nagyon hasznos.

Ide kattintva ingyen letöltheted a 30 napos kihívást!

Nyitókép: StockSnap képe a Pixabay -en.

Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja