SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Központban a Szív, a Szer- elem

Knolmár Marica [cikkei] - 2010-08-05
Hol van egy hely, ahol valódi harmóniára lelhetünk és a béke végtelen erejéből meríthetünk? A szívünkben. A szív, magyarul a Szer, a közép Ereje. Önmagunk központja, a valódi Erő, eredetünk forrása, a mi Urunk, melyben minden és mindenki egy pontban összeérve Egy.
Központban a Szív, a Szer- elem

Időhiány, szeretethiány, szorongások, feszültségek, félelem... Íme a XXI. sz. tömören, ahol utópia lett a szeretetből és a nyugalomból. A periférián ziláltan keressük a szépet, a legjobbat, a boldogságot, keressük elfeledett önmagunkat. A JógaSzer gyakorlatával éppen ezért  szándékom: hátteret biztosítani a magunkkal és a másokkal, a létezéssel, a Földdel és a szívünkkel való kapcsolatunk újjáélesztéséhez. Úgy látom, ez legfőbb feladatunk, nekem küldetés. Főként itt, ma a XXI. sz.-ban Magyarországon, a globális tudati változások idején, a Föld Szívcsakrájának népe: a Szív Harcosaiként. Nem csak a férfiaknak, a nőknek is.

SzívE küldetés motívált a JógaSzer létrehozásában és eszközei megválasztásában is. A JógaSzer egyszerű ritusai, a hála és a köszönet kifejezésének szimbólumai is: köszönet az ősöknek és hála létezésünkért. Így a Jógaszer eszközei között megtalálhatjuk azokat a módszereket, amelyek szervesen illeszkednek lelki-testi és szellemi munkánkhoz: szabad, szeretetteljes önmagunkhoz teremtünk ösvényt, a szívünkhöz,  hogy emberibben, békésebben, szabadabban élhessünk. Célunk: belső fejlődésünk, a belső tisztánlátásunk, szellemi felemelkedésünk.

A JógaSzer eszközei között:

Sámándobolás + az ősi Jóga dinamikus, statikus és légzőgyakorlatai + meditáció + éneklés + masszázs + Jóga transztánc + ősi tanítások az élet céljáról és értelméről, a létezésről + tartalmas beszélgetések és önismeret

Az ősi Jóga és a Nő: Földanya Női JógaSzer


Az ősi Jóga ászanái gyengédek, a női testtel és a légzőgyakorlatokkal együtt gondosan vezetnek bennünket nőket egészséges, természetes ritmusaink felé. Erősítik, tisztítják a méhet, a nemi szervet, ahogy figyelmet fordítanak a mellek egészségére is.
Edzésben tartják a hüvelyt, az intim részeket és kiegyensúlyozzák a női lélek-test és szellem egymással való kapcsolatát. A Női JógaSzer gyakorlatai vezetésében búcsút inthetünk a téves női képnek, melyet életeken át hurcoltunk magunkkal. Célunk: magunk mellé állni, hogy visszaszerezzük az Erőt és vele együtt valódi női szerepeinket, hogy bátran nézhessünk szembe az élet kihívásaival és társ lehessünk a férfi oldalán. (Férfiak esetében csupán nő helyett férfit kell olvasnunk)

Női JógaSzer gyakorlatait főként a földön ülve végezzük, hogy közelebb kerüljünk a Földhöz - Földanyához, táplálva a vele való kapcsolatunkat, erősítve méhünket.

A JógaSzer áldásos hatásai  között:

Több létezés - több hála- megbocsájtás- több fegyelem - éberebb figyelem - több türelem -kitartás - elfogadás - rugalmasabb, együttérzőbb szív

Mindemellett pedig, jó szívvel ajánlom a Női JógaSzer gyakorlatát  mindazoknak is, akik menstruációs panaszokkal, termékenységi problémával, klimaxos tünetekkel, fejfájással, álmatlansággal, étkezési zavarokkal, lelki problémákkal és az ülő életmód okozta testi fájdalmakkal bajlódnak. Nem csodaszerről van szó és nincs mindenki számára bevált recept. De ha elhatároztuk, hogy lelkesedni, frissülni, felszabadulni, újjáéledni szeretnénk és tudatosan kívánunk része lenni  e mostani mindannyiunkat érintő szellemi felemelkedésnek, a JógaSzer segít nekünk ebben.

Szeretettel várom foglalkozásaimon és az  országos szervezésű Worksohpjaimon: Knolmár Marica turiyam@turiyam.com  és http://www.turiyam.com/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja