SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tudományos körültekintéssel a pocaktól az óvodáig - bemutatjuk a Ziaja baba-mama termékpalettáját

Családinet [cikkei] - 2023-11-23
A bőrápolás az általános egészség része, így lényeges, hogy minden életszakaszban kellő figyelmet fordítsunk rá. Ez a fajta tudatosság fontos azokban az időkben, amikor a gyermek még a pocakban növekszik, ezt követően pedig a születés első napjaitól kialakított rutin, majd a már nagyobb gyermek esetében a helyes ápolási szokások alapjainak elsajátítása mind-mind hozzájárulnak a baba és mama bőrének megfelelő egészségéhez.
Tudományos körültekintéssel a pocaktól az óvodáig - bemutatjuk a Ziaja baba-mama termékpalettáját

Az egyes életszakaszok eltérő kihívásaira reagál a Ziaja baba-mama termékpalettája, melyet a tudomány különböző területeinek szakértőivel fejlesztettek ki a cég mottójához hűen, amiben a modern technológia és a természetes alapanyagok ötvözése dominál.

Fókuszban a várandósság

A terhesség időszakában az ösztrogén hormon miatt a kismamákat gyakran kíséri a sokat emlegetett ragyogás. A csodás pillanatok mellett vannak azonban bizonyos kellemetlen tényezők is. A növekvő baba például folyamatosan arra kényszeríti a kismama bőrét, hogy nyúljon, ám a hirtelen méretváltozás miatt "elszakadnak" a bőr alatti kötőszövetek, kollagénszálak és kialakulnak a striák.

A megfelelő ápolással a kismamák azonban ellensúlyozhatják mindezt. Kulcsfontosságú ebben az időszakban a megfelelő kollagén tartalmú készítmények külső alkalmazása. A kollagén egyfajta vázat épít a bőr számára. A rugalmasság és a feszesség révén gondoskodik arról, hogy a bőr megőrizze hidratáltságát, ezen felül pedig általában támogatja a bőrsejtek regenerálódását. A kollagénen kívül fontos szempont lehet kismamaként a már kialakult csíkok halványítása is. Ebben segítségünkre lehet a centella asiatica (ázsiai gázló) kivonat, ami erőteljes bőrregeneráló hatással bír. Ezen felül nem maradhat el a várandós bőr megfelelő hidratálása sem, amelyben a shea vaj kiemelkedő jelentőségű alapanyag.

Termékajánló: Ziaja Terhességi csík elleni krém

Ziaja Terhességi csík elleni krém

A terhességi hormonok a hüvelyflórára is hatással vannak, így egyebek mellett megváltozhat a hüvely pH-ja és a fertőzések kockázata is nőhet ebben az időszakban. A tejsavas készítmények segítenek megőrizni az intim területek természetes, megváltozott pH-értékét. A panthenol, azaz B5-provitamin egy másik tipikus problémára nyújt megoldást: a bőr és nyálkahártya gyógyulását elősegítő képessége révén megelőzi és csillapítja a külső irritációt, kivörösödést, valamint támogatja és erősíti a bőr védőrétegét.

Termékajánló: Ziaja Intim krémes mosakodó laktobionsavval

Ziaja Intim krémes mosakodó laktobionsavval

Megszületett a baba

A csecsemők bőre különleges törődést igényel, mivel még nem érte el a megfelelő érettséget, ezáltal még nem alakulhattak ki a bőr védelmi mechanizmusai. A csecsemők bőrápolásának általános szabályai a gyengéd tisztítás, a megfelelő hidratálás, a kidörzsölődés megakadályozása, a pelenkakiütés esélyének csökkentése (különösen a popsi tájékán) és a túlzott nedvesség, a szél és az ultraibolya sugárzás kerülése.

A legalapvetőbb csecsemőgondozási eszközök - a babakocsi, a gyermekruhák, a higiéniai termékek mellett - a megfelelő ápolási termékek sem hiányozhatnak a babakelengye csomagból. A legfontosabb tételek közé tartozik a testápoló, amely a nap bármely szakaszában használható krémtípus. Egyfajta univerzális termék, ami a születés első napjától felvihető arcra, a testre és a kezecskékre is. Ez a krém tökéletesen hidratálja, védi a bőrt és finoman olajozza. Szintén fontos eleme a csomagnak a pelenkakiütés elleni kenőcs. Ez a terméktípus segít megakadályozni a bosszantó pelenkakiütést, különösen a pelenkával fedett testrészen és tartós védőgátat képez a nedvességgel, a kidörzsöléssel és a bőrpírral szemben. A babaolaj a babaápolás elengedhetetlen eszköze, ami hatékonyan erősíti a felhám védőgát rendszerét, enyhíti a bőrirritációt és vitalizálja a bőrt. Az olajos fürdőgélek segítenek élménnyé varázsolni a pancsolást. Ezek a termékek finoman olajozzák a bőrt és védik a felhámot, így hatékonyan akadályozzák meg a bőrszárazságot.

Termékajánló: Ziaja Baba bőrvédő popsikrém

Ziaja Baba bőrvédő popsikrém

Termékajánló: Ziaja Baba krémes fürdető olaj 1 hónapos kortól

Ziaja Baba krémes fürdető olaj 1 hónapos kortól

Nagyobb korba lépve

A babakor után, 2-3 éves kor felett, a bőr átalakul és a felnőttekéhez hasonló tulajdonságokkal kezd el bírni. A megváltozott életkorhoz speciálisan alkalmazkodó termékek passzolnak.
A fogkrém lenyelésének kockázata miatt a legjobb, ha a kisebb gyermekek esetében fluoridot nem tartalmazó termékeket alkalmazunk, amit például a xilitol helyettesíthet. A xilitol természetes cukorpótló, lúgos természetű, a fogszuvasodást okozó baktériumok szaporodását gátolja.
Természetesen a fürdésnek is megvannak a megfelelő támogató összetevői. A már említett panthenol és a különböző növényi összetevők (kókusz-glükozidok, növényi glicerinek) segítenek abban, hogy a tisztálkodás hatásos, irritációtól mentes és megfelelően hidratáló hatású legyen a picik bőrének.

Termékajánló: Ziaja Gyermek sampon és tusfürdő süti-vaníliafagyi illattal, Ziaja Gyermek fogkrém rágógumi ízesítéssel

Ziaja Gyermek sampon és tusfürdő süti-vaníliafagyi illattal, Ziaja Gyermek fogkrém rágógumi ízesítéssel

A klinikailag tesztelt, biztonságos és hatékony Ziaja termékeket a gyermek és csecsemőkozmetikumok terén felhalmozott tapasztalatok alapján fejlesztették ki, gyermekgyógyászat, a bőrgyógyászat, az allergológia és a fogápolás szakértőivel együttműködésben. A Ziaja elkötelezett abban, hogy kiváló minőségű kozmetikumokat és bőrápoló termékeket kínáljon a család minden tagjának.

Babatervezés vagy már meg is érkezett az új családtag? Látogass el a Ziaja standjára 2023. november 24-26. között a Baba-Mama Expo kiállításon! Ismerkedj meg a márka egyedülálló termékeivel, melyek segítenek az egész család egészséges bőrének megőrzésében.

A Ziaja Baba-Mama termékcsaládját keresd a drogériákban, hipermarketekben, valamint a Ziaja Neked üzletekben és a ziajashop.hu weboldalon.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja