SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Munka

Kedves Rita!

Abban kérném a segítségét , hogy mi az a szakma, munka, hivatás,ami nekem való amiben sikeres lehetek?
Szeretnék fordítani a sorsomon.
Jelenleg nincs munkám, hiába keresek, megyek állásinterjura( már kettőre behivtak két hónap alatt, az állást mégsem kaptam mag) mi a hiba bennem??Pedig még takaritónőnek is elmentem volna, de még oda sem kellettem.
Miért? Kapok valamikor az éven még munkát, és ha igen melyik hónapba?,Már nagyon el vagyok keseredve, se munka se pénz, a számlák csak jönnek.
Születtem: Sajószentpéter, 1970.05.29. 13 óra 00 perc. Gizella, Tünde
Nagyon köszönöm.
Kedves Gizella

Úgy látom, hogy közeleg a lehetőség! De kérem, hogy ne csak „valamilyen-akármilyen „ állásra pályázzon, hanem nézzen körül és keressen, jelentkezzen „mindenre, ami él és mozog”. Ön általában nem elég bátor és kezdeményező, de most próbálkozzon, mert higgye el, hogy képes rá! Menjen el minden interjúra, kopogjon be sok helyre, mindenből tanulni fog és sikerülni fog olyan munkát találnia, amiben végre ki tudja teljesíteni az Önben lévő lehetőségeket és az anyagi helyzete is javulni fog.

Néhány ötlet az Önnek való munkakörökről: olyan munkák, amelyek mobilitást, és jó beszédkészséget követelnek meg: utazási iroda alkalmazottja, kereskedő, eladó, képviselő, üzletkötő, egészségüggyel kapcsolatos munkák. Szervezői készséget igénylő foglalkozások, szállodás, utazó kereskedő, képviselő, reklámszakember, közvéleménykutató, szociális gondozó, pedagógus…

Kitartás, nyitottság és bátorság!

Tóth Rita
2021-05-25 16:31:05
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja