SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Kapcsolat-nõiség

Kedves Rita! Az előző válaszolónak azt írta, hogy a Hold megélése segít a párkapcsolatban. Számomra is ez lenne a megoldás? A Mérlegben van a Holdam és gyakran bizonytalan vagyok, máskor viszont hevesen, frusztráltan reagálok (nyilván a Vénusz is számít és az egész képlet). Nálam ez a nőiség-kapcsolat téma nehezített, elfojtott, pedig nagyon fontos és minden ezzel kapcsolatos dolog szívügyem, mégsem tudom igazán realizálni ezeket.
1976 augusztus 1-én születtem Budapesten, reggel 6 után kicsivel.
Köszönöm, minden jót kívánok, üdvözlettel Veronika
Kedves Veronika,

Igen, ahogy Ön is írta, a teljes képből lehet csak igazi elemzést készíteni és mivel az Ön születési időpontja a „6 után kicsivel”, jó lenne pontosítani, mert 10-15 perccel előre, vagy hátra forgatva a képletet az Ascendens és további bolygók „átmennek” másik jegybe, illetve házban.

A Hold jegy és házhelyzetéből és fényszögeiből valóban sok következtetést lehet levonni, például arról is, hogy milyen nő, családanya válhat valakiből, és igen nagyon fontos a Vénusz is, mint nő, szerető, „akin” keresztül eljuthatunk a párkapcsolat, családalapítás lehetőségéhez. Önnél az Oroszlán Vénusz (aki egyben a Hold ura is) be van zárva a 12 házban, másik 3 bolygóval együtt. Azokra a területekre, melyeket ezek a bolygók jelképeznek, valóban kevés a rálátásunk, visszafogottabban, zárkozottabban éljük meg őket. Sőt akár elpalástoljuk őket nem csak mások, hanem önmagunk előtt is, kissé félszegen, bátortalanul mozgunk ezeken a területeken, sőt kívülre is helyezhetjük őket, azaz mások, a külvilág által fogjuk „elszenvedni”, pl. viszonzás nélküli szerelemként, elköteleződés nélküli kapcsolatként.

Ha bővebben szeretne ez ügyben konzultálni, keressen meg, és személyes konzultáció során szívesen segítek az összefüggések megértésében és kezelésében. Szeretettel!


Tóth Rita
2021-05-03 12:31:16
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja