SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Jövõ

Kedves Rita!Lányaim jövője érdekelne,életük során mikor alapítanak családot?Szabadka,1991.02.19. 13,30 perc, 1991.02.019.13,35 perc.Ha belefér egy kérdés magamnak 2021, hoz-e pozitív változást,békét nyugalmat a házasságom területén?Feketic/Szerbia/1952.09.13. 22-óra.Válaszát köszönöm.
Rózsa
Kedves Rózsa!

Az év folyamán a lelkiállapotára nagyon ügyeljen, ne vegyen mindent a szívére, beszélje ki a problémát, hogy ne betegségként jelenjenek meg a gondok. Vigyázzon magára és menjen el szűrővizsgálatokra. A család, otthon és a gyerekek területén változások lesznek, fogadja ezeket megértő nyugalommal. A munkahelyén kedvező időszak kezdődik, ami az Ön személyiségére és az anyagi helyzetére is kedvező hatással lesz. Jogi, vagy külfölddel kapcsolatos ügyek is felboríthatják a lelki békéjét.

A másik kérdése az volt, hogy az iker lányai mikor fognak családot alapítani? Lehetséges, hogy a lányok nem igazán akarnak felnőni, nagyon jól érzik magukat a családi és érzelmi biztonságban? Sok kényeztetést kapnak és úgy élnek ahogy csak akarnak?
Itt lenne az ideje, hogy vállalják a felelősséget, megtanulják a kötelességüket és határozottak legyenek az életük minden területén. Túl romantikusak és álomvilágban élnek, illetve ilye képük van a párkapcsolatról, amihez egy hús-vér férfi soha nem tud felnőni. Tartanak a változástól, befolyásolhatóak és idealizálják a házasságot.
Akkor fog sikerülni számukra a családalapítás, amikor felvállalják és megélik a Holdjukat (a feleség és anya szerepüket). Feleségként meg kell mutatniuk az erejüket. Határozott, életrevaló, magabiztos nőként ki kell állniuk az elképzeléseik mellett, fel kell vállalni a konfliktusokat, kezdeményezni és megvalósítani. Főleg azért, mert álltalában a gyengébb, bizonytalanabb, önállótlanabb (bár nagyon kedves, együttérző, kreatív álmodozó) férfiakat vonzzák. Valakinek felnőttnek is kell lennie egy családban!

Sok sikert kívánok mindannyiuknak!

Tóth Rita
2021-04-25 11:51:18
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja