SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Hivatás, munka

Kedves Rita!
Köszönöm szépen a válaszát. Abban kérném a segítségét még, hogy mi az a szakma, munka, hivatás,ami nekem való amiben sikeres lehetek?
Szeretnék fordítani a sorsomon. HR-esként dolgoztam, amíg nem született meg a kisfiam. Sokáig szerettem is csinálni, de aztán nagyon belefásultam. Születtem: Ózd, 1985.11.11. 23 óra 35 perc.
Nagyon köszönöm.
Ani
Kedves Ani,

Kérem, hogy gondolkodjon, emlékezzen vissza bátran, hogy mi szeretett volna lenni kislány korában, mi vonzotta, miben volt tehetséges. Tegye félre az egyéb megfontolásokat (anyagiak, gyerek, lakhatás, stb…), mi az, amit szívesen csinálna? Majd ha megvan, kezdjen bele bátran. Most, hogy otthon van a kisfia mellett elkezdhet kicsiben bármilyen tevékenységet, kezdetben esetleg csak hobbiként. Ha van kedve és lehetősége, tanulhat új szakmát, hivatást is. Higgye el, ha megvan a motiváló cél, az energiája is meg fog nőni és a lehetőségek is megjelennek a látóterében.
Ön bármilyen cégen belül jó vezető, menedzser, rendszerszervező lehet - hiszen nagyon gyakorlatias, alapos, jó megfigyelő, kritikus- de vállalkozóként is sikeres lehet, csak a kommunikációjára mindig ügyeljen. 😊
Néhány ötlet a horoszkópja alapján:
• pszichológia, szociális munka, terapeuta, grafológia
• sajtó, könyvtár, könyvkiadás, írás, blogolás
• pedagógia, tanár, óvónő,
• gazdálkodás, kertészet
• dekoratőr, reklám, marketing, vagy bármilyen művészi tevékenység, amihez affinitást érez
Sok sikert!


Tóth Rita
2021-05-03 13:07:40
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja