SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Életünk

Kedves Rita!

Soha nem volt könnyű életem, elhagyott az anyám, az apám és a tesóm alkoholista, a nagyszülők hamar meghaltak s kijutott 1 gonosz mostoha is, szóval a családi helyzet katasztrófa volt, ami kihat az egész életemre. S sikerült szert tennem 1 igazi rosszindulatú anyósra. A mérleg másik serpenyőjében van 1 fantasztikus férj, egy imádnivaló kisfiú és barátok. A sorsom nem akar igazán pozitív irányt venni s elhozni a nyugalmat. Már nagyon fáradt is vagyok jelenleg. 9 hónapja gondoskodok a kisfiamról és az édesapámról párhuzamosan. Télen elköltöztünk a szülői házból 1 lakásba, ahol szinte 1 perc nyugalmunk sincs a férjemmel. Ózdon születtem 1985.11.11-én 23 óra 35 perckor. Azt szeretném tudni mire számíthatok az elkövetkezőekben, lesz-e pozitív változás az életemben, eljön-e a nyugalom. Látszik-e költözés, hogy végre megtaláljuk a nagybetűs OTTHONUNKAT.
Köszönöm szépen.
Ani
Kedves Ani,

Köszönöm az őszinteségét, amivel megosztotta életének történetét. A horoszkópja tanulmányozása során látom, hogy miért vágyik ennyire egy nyugodt otthon, család élet megteremtésére. De azt is észrevettem, hogy Ön, illetve az Ön viselkedése, kommunikációja is hozzájárul, hogy bizonyos emberekkel, a rokonaival nehezen jön ki. Ha elviselhetetlennek érzi a környezetét, tegyen ellene, megvan hozzá minden ereje, lehetősége. Kevesebbet ellenkezzen, vitatkozzon, nem kell, hogy mindig Önnek legyen igaza és éljen több bizalommal, nyitottabb szívvel. Megértem, hogy a múltja miatt ezt nehéznek érzi, de látszik, hogy képes rá, hiszen a párja és a gyermeke felé képes megnyílni, elfogadó és megértő módon áll hozzájuk. Próbálja meg ezt a technikát a környezete felé is működtetni.
A másik javaslatom, hogy az önben lévő harci kedvet, energiát, szabadságvágyat a munkájában élje meg, szolgáljon másokat, jó ügyet. (és akkor ezt nem a családon belül kényszeríti ki a sors). A hivatásában, ha szívvel-lélekkel csinálja, lehet nagyon sikeres, és ha jól érzi magát, az otthonába is pozitív energiákat sugározhat. (azaz fordítsa meg a fontossági sorrendet). Ön nagyon ügyes lehet, bizonyos művészeti tevékenységben, írásban és akár vállalkozóként is boldogulhat.
Sajnos a következő másfél éveben nagy történéseket nem látok az otthon területen, hacsak Ön nem lesz képes magasabb szinten megélni, áttranszformálni a Skorpióban álló 5 bolygóját (mely jegyben kezdődik az „otthon” háza) és az „otthon” házban álló 3 bolygóját. (7 bolygó a 10-ből 😊)

Ez biztos, hogy kemény munka lesz, sok sikert kívánok hozzá! Ha bővebben szeretne ez ügyben konzultálni, keressen meg nyugodtan!



Tóth Rita
2021-05-03 11:39:00
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja