SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Az élet

Kedves Rita! Már írtam neked de most muszaly megint a segítségedet kérném.
Kira vagyok Balassagyarmat 1998.10.03 9 óra 50 perc most egy trafikba dolgozom és azt szeretném megtudni hogy változtatni fogok e munkahelyet a közeljövőben vagy mi az ami nekem való szakma.
Mikor jön el a nagy szerelem az életemben kb
Köszönöm szépen a választ!
K
Kedves Kira!

Javaslom, hogy változtasson munkahelyet, de úgy is mondhatnám, hogy keresse meg a hivatását, amihez az elkövetkező időszakban sok segítséget fog kapni a csillagoktól. Az Ön életének meghatározó része lesz a munka, hivatás. A jól megválasztott munka sok sikerélményt, anyagi biztonságot adhat. Ha kiteljesedik élete ezen területén, egy boldogabb, magabiztosabb ember lesz, aki egészen más férfiakat fog vonzani. A szerelemet is könnyebb lesz így megtalálnia, keresse majd az új barátai, munkatársai, ügyfelei között. :-)
Gondolkodjon el, hogy mihez érez kedvet, miben ügyes, tehetséges. Felsorolok néhány szakmát, melyekben szerintem sikereket érhet el: divatszakember, parfüméria alkalmazottja, képzőművész, közvéleménykutató, fodrász, kozmetikus, vendéglátás, szállodaipar, szakács, pék...
Próbáljon ki minél több mindent, hogy megtalálhassa önmagát! Sok sikert!

Tóth Rita
2021-05-13 19:21:22
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja