SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Átigazolás

Kedves Rita! Most megkuldom a lemaradt adatokat Kira Balassagyarmat,1998.10.03 9 óra 50 perc Attila ;Debrecen 1997.08.07 19 óra 30 perc azt szeretném megkérdezni hogy Attila át e igazol az ősszel más szak osztályhoz? Köszönöm
Kedves Kira,

A párja külföldre, de legalább is nagyobb távolágra akar átigazolni? Ha igen, akkor várhatóan meg fog történni.
A kapcsolatukkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Javaslom, hogy gondolja végig, hogy tulajdonképpen mit szeret a párjában, milyen tulajdonságait kedveli és melyeket nem és miért? Vannak-e közös céljaik, hosszútávú terveik, hogyan képzelik el a mindennapjaikat? Vannak-e közös barátaik, hogyan viszonyulnak egymás családjához.
Ön nagyon fiatal, még rengeteg legetősége van, sok öröm és csalódás lesz még az életében, rengeteg feladat és kötelesség vár önre. Ezeket akkor tudjuk jól megoldani, megélni, ha olyan társak segítenek minket, akikkel hasonlóak a céljaink, értékeink, életfelfogásunk, tudunk egymásért küzdeni és meg tudjuk beszélni a problémáinkat!

Sok sikert kívánok!

Tóth Rita
2021-05-03 15:21:17
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja