SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

2021

Kedves Rita!

1971.07.21-én 20:05-kor születtem Budapesten. Szeretném megkérdezni, hogy a 2021-es év mit tartogat számomra munka, anyagiak, párkapcsolat területén.

Köszönöm szépen
Gabriella
Kedves Gabriella!

Ebben az évben a munka területén (is) lesznek történések. Ahhoz, hogy ezek pozitívak legyenek, fokozni kellene egy kicsit az önfegyelmet és felelősségtudatot úgy, hogy a magánélet és a munka egyensúlya ne boruljon fel. Legyen céltudatos, határozott és erős, mert szüksége lesz rá. A kommunikációjában és a gondolkodásmódjában ne engedje, hogy az érzelmei, az érzékeny lelke irányítsa. A párkapcsolati területen nagy változások lesznek, akár új szerelem, kapcsolat (lehet, hogy a munkahelyi környezetből). A családi kapcsolatokat az év folyamán tehernek, korlátozásnak fogja érzeni. Az anyagiak területén javulásra számíthat, főleg, ha teljes személyiségét, céljait, a jövőre vonatkozó terveit átgondolja és bátran kiáll értük.

Sok sikert kívánok!

Tóth Rita
2021-04-20 17:33:30
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja