SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Papp Gyury


Papp Gyury
Lelki Segítő és Spirituális Tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/420-21-44 - telefonos tanácsadás és időpont egyeztetés
Ha CSAK a magas telefonköltség miatt nem hívsz! - visszahívlak!
E-mail: samael144@gmail.com
Blog: http://dogmaknelkul.blogger.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyury.papp.1
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Testelhagyás

Kedves Gyury. Én voltam az, aki a testelhagyásos élménnyel kapcsolatban kérdeztem. Ha megengedi, kiegészíteném a kérdésem valamivel. Tegnap megint volt ez a dolog, aminek a végén az ágy felé fordultam, ami üres volt és visszaszálltam "magamba". (Ez egyébként annál könnyebben megy, minél közelebbre repültem el. Ha csak a szobában vagyok, akkor könnyű, tulajdonképpen azonnal megy, csak kinyitom a szemem.) És ekkor, jobboldalra tőlem ott voltam én saját magam, kibontott hajjal, ahogy a valóságban kinézek. Nagyon ijesztő volt és nem tudtam hova tenni ezt. Megharaptam az ujjamat és eléggé fájt (pont olyan érzés volt, mint a valóságban). Elég skizó volt ez az élmény, nem tudom mit kezdjek vele de eléggé megzavart. Megkérdeztem a Jóskönyvet, amit gyakran használok és azt mondta, a múlt kiéletlen vágyai és elfojtott reményei fojtogatnak (egyébként nem múlt el tökéletesen a pánikbetegségem sem, ami pont egy nyelészavarral kapcsolatos). Én a jövőbe nézek és próbálok a jelenben élni, de tény, hogy vannak dolgok, amik néha zavarnak engem, hogy valami nem sikerült, nem fektettem bele elég energiát vagy csak balszerencsés voltam, szóval vannak hiányérzeteim. Tulajdonképpen soha nem volt normális párkapcsolatom és bár reménykedő vagyok e téren, de kínoz egy kétely, hogy mi lesz, ha ez örökre így marad ebben az életemben? Sok bennem a gátlás és ha lenne párom, legalább annyi problémával szembesülnék mint amennyire örülnék neki, sőt. Szóval lehet, hogy ez az álombéli találkozás önmagammal az elfojtott szexualitást is jelenti, vagy elfojtott erőt, mely így agresszióként van elfojtva? (Mivel haraptam az álomban.) Kérem, bocsássa meg hogy a levelem ilyen hosszúra sikeredett, de úgy látszik, vannak olyan problémáim, amelyeket nem biztos hogy meg tudok oldani egyedül és nem tudom hova forduljak. Régebben pszichésen sokkal sérülékenyebb voltam, erős pánikom volt, étkezési zavaraim, depresszió meg egyebek, erős gyógyszereket is szedtem és kórházban is voltam, de ez már a múlt. Csekély mennyiségű gyógyszert szedek és néha beszélek a doktornőmmel, de ez nem valami sok. Nagyon érdekel a spiritualitás ezén ilyen irányban keresem a megoldást. Örülnék, ha valami bíztatót tudna mondani. Nagyon köszönöm, üdvözlettel Veronika.
Keedves Veronika!
Már nagyon régen voltam itt a CSALÁDI NETEN, mint válaszadó, ezt a kérdést sem tudom, hogy aktuális-e még, de levelét olvasva, nem tarom elég etikusnak, válaszom nyilt publikálását, ezért E-mailban, vagy telefonon vegye fel velem a kapcsolatot.
Áldott életet!


Papp Gyury
2015-03-29 23:04:34
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja