SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Papp Gyury


Papp Gyury
Lelki Segítő és Spirituális Tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/420-21-44 - telefonos tanácsadás és időpont egyeztetés
Ha CSAK a magas telefonköltség miatt nem hívsz! - visszahívlak!
E-mail: samael144@gmail.com
Blog: http://dogmaknelkul.blogger.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyury.papp.1
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

terhességgel,kisbabával,újszülöttekkel álmodom

Kedves Gyury!

Hetek óta terhességgel,kisbabával,újszülöttekkel álmodom,de sosem én vagyok terhes.. Fiúnkat másfél éve veszítettük el. Vele is álmodtam már,bebújt az ölelmbe-még az illatát is éreztem-és azt mondogatta,minden rendben én itt vagyok veled. Mult éjjel nagyon sírtam,és valaki a kezembe nyomott könyveket a túlvilággal,és a halottak üzeneteivel kapcsolatban..

Nem tudom pontosan,hogyan értelmezzem ezeket a jeleket,mert az életemben olyan jeleket is kapok,hogy most magammal foglalkozzam-vannak még gyermekeink Istennek hála- de 10 éve vagyok itthon már.. El is kezdtem magamat előtérbe helyezni kicsit,költeni magamra,tanulni,szépülni stb-de rögtön jöttek ezek az álmok..

A házasságomban is megvan ez a kettősség,férjem hosszú pórázon tart, önmegvalósítsak, de csak amig az életünket nem forgatja fel. De így hogyan? Szeretnék én is babát-és a gyerekek is nagyon- de..

Nem tudom mi legyen előbb,lehet e minden egyszerre? Mintha minden most akarna történni

Ne haragudj kissé kaotikus...

Köszönöm ha megírod a gondolataidat..
Kedves Kérdező!
Javasolnám, hogy személyesen keressen fel, mert problémája komplexitása és a lehetséges alternatívák miatt, itt, teljesen okafogyott bármit is írni. :)
KöszöNettel:

Papp Gyury
2017-07-26 09:25:48
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja