SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Oláh Bernadett


Oláh Bernadett
Lakberendező, Feng Shui szakértő, kínai asztrológus

Elérhetőségeim:
Honlap: http://dettydesign.hu
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Több darabból áló kép a hálószobába

Kedves Bernadett!

A hálószobába az ágy felé( NY írány)szeretném ezt a gyönyörű képet feltenni( küldöm a képet róla), csak az a gond, hogy 5 részből áll, feltehetem ezt az 5 részes képet a hálóba, vagy nem ajánlja??
Előre is köszönöm válaszát!
Kedves Kérdező!

Tényleg nagyon szép kép. Bár én nem szeretem a több részből álló képeket, tükröket dekorációnak sem. Azt gondolom, hogy ha nem teljes egységében mutatja a kép a témát, ha több darabból áll, akkor szétszabdalja annak energiáját. Nem az a hatás fog érni bennünket amikor ránézünk, amit szeretnénk elérni általa.

Ha mégis fel szeretné helyezni a falra, akkor hálószobába én mindig páros dolgokat javaslok elhelyezni (a boldog párkapcsolat miatt), tehát az 5 kép helyett rakjon fel csak 4-et. Ezzel már tett egy kicsit a hálószobája energetikájáért, harmoniájáért. :)

Remélem, tudtam segíteni.
További szép napot:

Oláh Bernadett
2021-01-25 10:06:14
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja