SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Oláh Bernadett


Oláh Bernadett
Lakberendező, Feng Shui szakértő, kínai asztrológus

Elérhetőségeim:
Honlap: http://dettydesign.hu
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Színek

Kedves Bernadett!
Segítségét szeretném kérni abban, fenyőből készült bútorokat kombinálhatnék-e éger színnel?

Illetve milyen szimbólumok segítenek a kiegyensúlyozottabb családi élet kialakításában és hol kellene elhelyezni őket?

Segítségét előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Andi
Kedves Andi!

Tudom hogyan néz ki a fenyő bútor és tudom, hogyan az éger. Mégis a kettőt egymás mellé kellene helyezni ahhoz, hogy lássam, megférnek-e egymás közelében.

A keleti család-egészség területen (iránytű módszer szerint felosztva) kellene úgy kialakítani a teret, hogy az megfeleljen a feng shui tanainak:

1. Legyen rend.
2. Legyen minden sarok megvilágítva, hogy az energia ne lassuljon le sehol.
3. Használni kell azt a helyiséget minden nap.
4. Fa terület, így ott a fa anyagok, a kékek és fekete színek domináljanak. Lehet ott egészséges növényeket is elhelyezni, de csak mértékkel: szobai futóka, vitorlavirág, bambusz ...
5. Erősítik a családi kapcsolatokat a családtagokról kihelyezett fényképek. Akár elhúnyt, szeretett családtag képe is kihelyezhető ide.
6. Ha nem hálószobára esik a terület, akkor a tükör-akvárium-szobai szökőkút-csobogó is megfelelően energetizálja a helyet. Ne essen túlzásba, csak egy szimbólum elég.
7. Ki lehet ide helyezni üvegtárgyakat.
8. A legfontosabb: a fent leírt energetizáló tárgyak, színek, anyagok csak az egész lakásban való lomtalanítás, nagytakarítás és tértisztítás után helyezhetők ki. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem hogy segítenek, hanem visszafognak, ártanak is.

Remélem, tudtam segíteni.

Oláh Bernadett
2021-05-19 11:52:50
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja