SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Oláh Bernadett


Oláh Bernadett
Lakberendező, Feng Shui szakértő, kínai asztrológus

Elérhetőségeim:
Honlap: http://dettydesign.hu
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Milyen szinû legyen a sötétitõ!!

Kedves Bernadett!

Köszönöm a válaszát, de sajnos nem tudom még mindig milyen sötétitő lenne jó.
Milyen színű sőtétitőt tegyek fel erre a területre( D) , most barna van , de azt írja , az nem ennek a területnek felel meg.
Ha jól értelmezem , akkor piros se legyen,!!!
Most jelenleg barna szőnyeg van itt, ehhez kellene sőtétitő, a fotel sötétebb piros.. és a sarokba egy lámpa van, a falon még nincs kép..
Milyen színű legyen, hogy ne legyen túl sok, se túl kevés a hálóba ( D ) rész.
Nagyon köszönöm válaszát!
Zoé
Kedves Zoé!

Így hogy leírta, milyen színű a fotel, a szőnyeg, konkrétabb tanácsot tudok adni. :)

Piros már megtalálható a szobában - elég is ennyi -, és van barna szőnyeg, ami visszafogja a dél energiáját ... azt javaslom, a függöny is maradjon egyelőre barna.

Ha kicsit nagyobb beruházást is megengedhet magának, és nagyobb átalakítást végezne, akkor esetleg a piros fotel huzatát lecserélhetné zöldre, maradhat majd a barna szőnyeg, ha tetszik Önnek. A zöld fotel huzat színéhez illeszkedő függöny (zöld vagy zöld mintás) kerülhet még majd a helyiségbe.

A déli terület egyik színét, a zöldhöz jól illeszkedő bordót kis mennyiségben jelenítse meg azért a helyiségben: pl. lehet egy kis bordó minta az ágyneműn, vagy lehet bordó a lámpa búrája, esetleg egy-két dísztárgy...

Üdvözlettel:

Oláh Bernadett
2021-05-31 12:37:20
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja