SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Dr. Zöldi Tamás


Dr. Zöldi Tamás
Kisállatgyógyász szakállatorvos

Elérhetőségeim:
Rendelő: Szent Bernát Pestimrei Kisállat-ambulancia
E-mail: info@szentbernat.hu
Honlap: http://www.szentbernat.hu

Témakörök

összes téma      cica     ivartalanítás     kandúr     védõoltás  

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

CICA MENHELYRE ADÁSA IDEIGLENESEN

TISZTELETEM DOKTOR ÚR. KÉRNÉM A SEGÍTSÉGÉT. VIDÉKEN LAKOM,ÉS PESTRE MEGYEK DOLGOZNI. 4 HÓNAPJA BEDOBTAK HOZZÁM EGY KÖLYÖK CICÁT, FELNEVELTEM,ÉS MÁR ANNYIRA RAGASZKODIK IDE, HOGY KINT A HIDEGBEN NEM BÍRNÁ KI, MERT ÉN LETTEM AZ ANYUKÁJA,A CSALÁDJA. NEM TUDOM KIRE BÍZNI, KB 1-2 HÓNAPRA. MÁR NAGYON IDESZOKOTT, MEGSZOKTA A CSALÁDIAS MELEGET,A TÖRŐDÉST. KÉRDÉSEM AZ LENNE, HOGY EGY MENHEJEN KI -E BÍRNÁ,1-2 HÓNAPIG. MERT AZ NEM EGY ÁLOM. VAGY HOVA VIHETNÉM, BIZTONSÁGBA. EGY JÓ HELYET TESSÉK NEKEM TANÁCSOLNI,HISZ Ő IS EGY ÉRZŐ LÉNY, SZERETETRE VÁGYIK,MEGSZOKOTT ENGEM. NEM AKAROM,HOGY BÁRMI LELKI ,VAGY AKÁRMILYEN BAJA LEGYEN. NAGYON VÁROM VÁLASZÁT,ÉS KÖSZÖNÖM A TÜRELMÉT. ÜDVÖZLETTEL. DÁVID TÍMEA
Kedves Tímea!
Nem teljesen világos a leírtakból, hogy, miért adná menhelyre egy-két hónapra a cicát és mi fog változni az időszak leteltével.
Egy kb 5-6 hónapos cica egyébként kibírná a kinti tartást is, ha van jó kis búvóhelye (p. egy széltől csapadéktól védett helyen lévő bélelt kartondoboz, megfelelő cicabúvó nyílással a ki-bejárás számára).
A menhelyek általában csak beoltott cicát fogadnak be a fertőzésveszélyes környezet miatt.
Javaslatom: Próbáljon meg az ismerősei között végleges, szerető gazdit találni neki. Másik ötletem: Az ismert közösségi oldalon keresse meg a Cicamentő Angyalokat, talán ők tudnak segíteni a cicuson.



Dr. Zöldi Tamás
2016-10-10 19:02:57
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja