SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

18 karácsonyi ajándékötlet férfiaknak

Családinet [cikkei] - 2010-12-09
Sokaknak minden évben fejtörést okoz karácsony táján, hogy mit is tegyünk a fa alá, aminek örülne a kedvesünk, férjünk, párunk. Ez hatalmas kihívás, mert bármilyen szeretettel is csomagoljuk be a pizsamát és a meleg zoknit, nem fog igazán tetszeni neki. Ha viszonylag friss az ismeretség, még esetleg azt is gondolhatja, hogy rögtön feleségül akarunk menni hozzá.
Milyen ajándékokkal okozhatunk igazán örömet egy férfinek?
18 karácsonyi ajándékötlet férfiaknak


Távirányítható helikopter, vagy repülőgép

Ezzel az ötlettel felébreszthetjük az alvó gyermeket a párunkban, hiszen minden férfi szívesen játszik. Ha kisfiunk van, akkor mindkettőjüknek jó szórakozás lesz. Van kültéri és beltéri változatuk is, azonban vigyázzunk, ha az utóbbit választjuk, nehogy az első kísérleteknél neki ne repüljön a drága kristályvázának vagy le ne szedje a karácsonyfáról a leveleket, díszeket.

Távirányítós repülő

Kép: Rattakarn / pixabay


Zsebkés

A babonát - miszerint a bicska haragot jelent - ilyenkor el kell felejteni. A katonai jellegű vagy túlélőkés igen kedvelt a férfiak körében. Vannak, akik csak a saját bicskájukkal hajlandóak az asztalhoz ülni, valamint a kirándulások alkalmával is jól jöhet.

Bicska

Kép: Public Domain Pictures / pixabay


A kedvenc hobbikellékei

Ha szeret barkácsolni, akkor kaphat különféle szerszámkészletet, vagy a témába vágó szakkönyvet.
Ha szívesen főz, akkor az ajándék lehet egy szakácskönyv, különleges ételekkel.
Ha szeret biciklizni, akkor vehetünk valamilyen ötletes kiegészítőt.
Sok férfi szereti megörökíteni a család kedves pillanatait. Ehhez garantált siker lesz egy digitális képkeret, melyen közösen nézegethetitek az álló és akár mozgó felvételeket.  

Hobbikészlet

Kép: Life-Of-Pix / pixabay


Fotó-ajándék

Kedvenc fényképeink alapján, számítógépes program segítségével készíthetjük magunk, vagy megrendelhetjük az erre szakosodott üzletekben. Ugyanitt elkészíttethető a fényképes puzzle.
Egy fotóval díszített táska, csésze, póló, sapka, kulcstartó vagy akár kötény is igen személyes ajándék lehet.
 

Kozmetikumok, testápolás

Egy menő férfi neszesszer, melynek tartalma lehet: dezodor, tusfürdő, borotvakrém, aftersave, sampon, hajzselé - természetesen az ő kedvenc márkájával.
Egy jó minőségű egyedi körömápoló szettnek is örülni fog, hiszen azért mert férfi, még szívesen ápolja a testét.
 

Ajándékutalványok

Ne hidd, hogy ez nem lehet ajándék, hiszen egy vásárlási utalványt saját ízlésének megfelelően használhat fel. Egy wellnes-hétvégét, uszoda-, masszázs-, fitness bérletet, színház-, koncert- vagy mozijegyet is tehetsz a fa alá, egy szépen feldíszített borítékban.

 

Műszaki cikkek

Itt is „olvasnunk kell a sorok között” és érdemes kilesni, mi hiányzik még a készletéből. Csak néhány ötlet: univerzális távirányító, vezeték nélküli egér, egyedi formájú pendrive, amely még mp3-lejátszóként is használható, telefontok, stb.  

Pendrive

Kép: PhotoMIX-Company / pixabay


Társas- és computerjátékok

Stratégiai vagy egyéb társasjátékkal, meglephetjük a párunkat, amennyiben szeret baráti körben játszani. A társasjátékklubok szívesen adnak felvilágosítást és van, ahol árusítanak is. Ha inkább magányos farkas a játékban, akkor vehetünk neki computerjátékot, számítástechnikai szaküzletben segítenek a választásban.

Catan telepesei

Kép: dograaps / pixabay


Technic Lego

Alkotásban elmélyedni szerető, műszaki beállítottságú férfiaknak kitűnő választás lehet egy nagy doboz Technic Lego. Ha van a családban tíz éven felüli fiúgyerek, tartalmas apa-fia program is lehet a közös építkezés.

Technic Lego

Kép: Felix Mitetrmeier / pixabay


Masszázsbérlet

Elgyötört, stresszes férfiaknak, akiknek maguktól soha nem jutna eszükbe ilyen helyre betenni a lábukat. Ha attól tartasz, egyedül még akkor sem megy el, ha ajándékba kapta, vagy akár csak Te magad is vágysz a kényeztetésre, vásárolj páros bérletet.


Utazás kettesben

Jó szórakozás a gyerekekkel lenni, de minden férfi örül néhány olyan napnak, amit csak a párjával kettesben tölthet. Nem kell több hetes trópusi útra gondolni, egy hosszú hétvége egy belföldi panzióban tökéletesen megfelel. A lényeg, hogy ne kelljen főzni, lehessen sokáig aludni, és néhány napig csak egymással foglalkozzatok.

Utazás kettesben

Kép: melgins23 / pixabay


Könyv

Ha van valamilyen speciális érdeklődési köre, biztos, hogy örülni fog egy témába vágó jó könyvnek. Sok férfit érdekelnek a történelmi és életrajzi regények, a pszichológia és a tudományos ismeretterjesztő művek. Nézz körül a könyvespolcán, és ha egy kiadó könyvei feltűnően sűrű sorakoznak rajta, érdemes lehet beszerezni tőlük egy olyan darabot, ami még nincs meg neki.


Sétarepülőzés

Ha van a közeletekben rá lehetőség, érdemes lehet kipróbálni a sétarepülőzést akár helikopterrel is. Kettesben vagy családi programként, a párod biztos, hogy élvezni fogja.


Retro játékkonzol

Ha a Game Boy, a Tetris vagy a Nintendo idejében volt gyerek, valószínű, hogy nagyon örülne annak, ha újra kiskora kedves játéka várná a karácsonyfa alatt. Ne ijedj meg, ha ezután órákig elérhetetlen lesz a külvilág számára, mert épp a Teki Katonákat próbálja elpusztítani – éppen úgy, mint kisfiú korában.

Game Boy

Kép: ptra / pixabay


Pénztárca

Lehet bőrből vagy akár fából is, a lényeg, hogy sok minden elférjen benne, és férfias legyen.


Karóra

Vannak férfiak, akiket szinte gyermeki módon tud lázba hozni egy-egy új karóra. Ha a Te párod is ilyen, ne hasraütésszerűen válassz számra órát, hanem figyeld, mire keres rá az interneten, melyiket csodálja meg a kirakatban. Az órakedvelő férfiak általában egy-egy márkát vagy stílust kedvelnek, drága mulatság mellélőni. Ha azonban sikerül eltalálni, mire vágyik, az öröm garantált.

Karóra

Kép: Free-Photos / pixabay


Okosóra

Ha a hagyományos karórákért nincs is oda, egy okosóra biztos, hogy jó választás lesz számára. Nem csak telefonálni tud a segítségével, hanem vérnyomást mér, lépést számol, akár gps-re is köthető.


Koncertjegy

Kényelmesen intézhető online, sorbanállás nélkül, és biztos, hogy nagy élmény lesz mindkettőtök számára.
 

Kapcsolódó cikkeink:

Borítókép: BobbyMcIntrye / pixabay

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja