SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fáczányi Dóri - megjelent cikkei

"BACH BABÁK" - avagy megszületni biztonságos!

"BACH BABÁK" - avagy megszületni biztonságos!

A virágeszenciák nagy segítséget nyújtanak abban, hogy feloldják az aggódást, a félelmeket a mamában és a babában egyaránt, a várandósság előkészítésében pedig kitisztítják a mamát testileg-lelkileg, és felkészítik a várandósság állapotára. Fontos, hogy a magzat érzi bent a mama minden rezdülését, örömét, bánatát.
...hogy könnyebben menjen a tanulás...

...hogy könnyebben menjen a tanulás...

Nem lehet elég korán kezdeni...Fejlett világunkban a gyerekek többsége már az óvodában tud olvasni,írni. Az iskola első osztályában ezek a gyerekek gyakran unatkozni szoktak,mert nehéz a figyelmüket lekötni,viszont azok, akik azzal a "hátránnyal" indulnak, hogy nem tudnak, nagy terhekkel és kudarcokkal állnak szemben.
Rémálmok ellen eszenciák

Rémálmok ellen eszenciák

Kisgyermekes anyukák gyakran panaszkodnak arról, hogy az egész éjszakát átvirrasztják gyermekükkel,vagy a kicsi minden éjjel a szülői hálóban alszik apa és anya között, mert fél a saját szobájában, fél a sötétben, vagy mert rémálmai vannak.
Új év, új fogadalmak - Feng shui módra

Új év, új fogadalmak - Feng shui módra

Kezdődik hamarosan egy új év, (nem is akármilyen év kezdődik!) ilyenkor új fogadalmakat teszünk, tele vagyunk tervekkel és álmokkal... Az év első napjaiban még érezzük a lendületet, be is tartjuk ezeket a fogadalmakat, aztán, ahogy múlik az idő, egyre inkább térünk vissza megszokott kis dolgainkhoz, szokásainkhoz!
Karácsonyi készülődés a harmónia, szeretet jegyében

Karácsonyi készülődés a harmónia, szeretet jegyében

Felgyorsult világunkban egyre kevesebb időnk van megpihenni, magunkban lenni, meghallani a csendet, szeretteinknek minőségi figyelmet szentelni. Rohanunk, idegeskedünk, aggódunk. Kiábrándító módon, a boltokban már október végén megjelenik a karácsonyi dekoráció, az árusítás... először láttam, hogy a halottak napi gyertyákat egyszerre pakolták ki a karácsonyi díszekkel az áruházban... elég kiábrándító látvány volt. Mert szerintem mindennek megvan az ideje, a módja, csak mi ezt már elfelejtettük.
Segítség, ősz van!

Segítség, ősz van!

Rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak a hideg, sötét éjszakák. A természet is ruhát cserél, a mi ruhatárunk is változik, előkerülnek a meleg pulcsik, sálak, kabátok a szekrények mélyéről... fázunk reggel, fázunk este, búsan, merengve gondolunk vissza a langyos nyári estékre...
A Fény virága - a vadrepce

A Fény virága - a vadrepce

Nincs is szemet gyönyörködtetőbb látvány egy hatalmas, sárgálló repcemezőnél... (vagyis van, mert a napraforgómező, vagy susogó, aranyló búzamező is gyönyörű látvány), csak hát, így a hosszú, komor tél után az ember kiéhezve a színekre, nem tud betelni a látvánnyal, és elfogult lesz...
Út a csendhez...

Út a csendhez...

Legutóbb ígértem, hogy folytatom a CSEND megtalálásához vezető utat... lassan végre itt az ébredő tavasz, menj ki a természetbe, és sétálj egy nagyot az erdőben, ülj le egy fatörzsre, és hallgasd a madarakat, az erdő hangjait. Üzennek a fák, a bokrok.
A felnőttek már nem élvezik, ha csöndben lehetnek... Te még hallod a gondolataidat?

A felnőttek már nem élvezik, ha csöndben lehetnek... Te még hallod a gondolataidat?

Nagy szükségünk van a belső csendre, mely pihentet és boldoggá tesz. Aki rendszeresen tesz kitérőt a nagyvilág zajától, sokkal egészségesebb! Idegrendszerünk folyamatos terhelésnek van kitéve, a külvilággal való kapcsolattartás, rohanás, a stressz, idegesség bizony fárasztó. Sok energiát veszítünk nap mint nap.
Múlt-jelen-jövő - 2. rész - Bachvirágok

Múlt-jelen-jövő - 2. rész - Bachvirágok

A múlt-jelen-jövő cikkhez kapcsolódóan szeretném bemutatni azokat a Bachvirágokat, amik segítenek a jelenben maradni...
Múlt-jelen-jövő - 1. rész

Múlt-jelen-jövő - 1. rész

...Sok szó esik arról, hogy a jelenben kell élnünk, mert csak akkor lehetünk boldogok. A múlt már elmúlt, nincs miért rágódnunk rajta, megváltoztatni már nem tudjuk. Legfeljebb tanulhatunk belőle. A jövő még távoli, nem kézzel fogható, így szintén nincs miről beszélni... Viszont a jelen pillanat az, amiért felelősek vagyunk, amiért tehetünk, és tennünk is kell!
Tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás

Mindenkit szeretettel buzdítok egy óriási feng-shuis lomtalanításra, nagytakarításra! Ébredjünk fel hosszú, téli álmunkból és seperjük ki magunkból és otthonunkból az elfáradt energiákat!! Hívjuk be a tavaszt!
A szerkesztő ajánlja