SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rothman D. Krisztina - megjelent cikkei

Suli előtt...

Suli előtt...

Lassan véget ér a szünidő, s bár gyermekeink valószínűleg az utolsó percéig ki fogják használni, mi, szülők már törjük a fejünket, mi mindent kell még beszereznünk a tanévkezdésig. Gondoljunk eközben arra is, hogy a nyugodt tanuláshoz nem csupán a lehető legjobb eszközöket, hanem a megfelelő környezetet is meg kell teremtenünk!
Megelőzhetnénk…

Megelőzhetnénk…

Annyi hasonló balesetről érkezett mostanában hír: másfél és kétéves gyermek az erkélyről, a hatéves, mozgássérült kislány a kilencedik emeleti ablakból zuhant ki.
Miniszteri konferencia gyermekeink egészségéért

Miniszteri konferencia gyermekeink egészségéért

52 ország környezetvédelmi és egészségügyi minisztereinek részvételével konferenciát szerveztek az elmúlt napokban, a fővárosban. Gyermekeink és a fiatalok középpontba állításának érdekében a delegációkban helyet kapott egy-egy 25 év alatti tag is.
Gyerekszoba kistestvérrel

Gyerekszoba kistestvérrel

A legtöbb szülő gyermeke 2-3 éves korában úgy gondolja, itt az ideje a kis tesó érkezésének. Ne higgyük azonban, hogy ez csemeténk számára is természetes! Korának és értelmének megfelelő időben készítsük fel lelkileg, ezzel együtt külön gondot fordítsunk arra, hogy a közvetlen környezetét: szobáját is csak fokozatosan változtassuk meg!
A szerkesztő ajánlja