Családinet.hu

Családinet KözösségekA közösségről: Ide várok minden ötvenen túli - és alatti - érdeklődőt. Beszélgessünk életünkről, munkánkról, hobbinkról és minden másról.

nyílt - 55 tag

Üzenőfal

Csak a közösség tagjai írhatnak az üzenőfalra!

Üzenetek (2967 db)


nofrete66    09. 15. 15:08

Szia! Igen, én jól alszom.:) Én is nagyon szerettem festeni, ezt meg azt. :)Élveztem a munkám gyümölcsét.:) De most kicsit eltávolodtam ettől.:( Tegnap voltam a körzetinél, intézni a gyógytornát. :)Egyelőre felvették az igényemet, de közölték sokat kell várni. A gyógytornászból is nagyon kevés van. Mindegy, legalább elkezdtem az intézés.:):) Jövök utánad!

eduka    09. 12. 03:23

szia, remélem te jól alszol... ma festettem hokedlit, szerszámos ládát és kis asztalt, szép lett, bézs szinü és nagyon fényes, szeretem a sima és :)fényes dolgokat:) még van egy polcos szekrény és két kicsi virágtartó amit szeretnék lefesteni, de csak ha ujra jó idő lesz:) na megyek bedobok egy kávét:)

eduka    09. 10. 16:08

szia, nem baj hogy lassan csinálod a lényeg hogy már tudod csinálni, ne törödj semmivel csak hogy még jobban legyél.....
nagyon jó meleg napsütéses idő van, hát nagyon sajnálom, hogy rövidülnek a nappalok és ha belegondolok, hogy még csak most megyünk a télbe és nem ki belőle, hát nagyon elkeseritő:( lassan téliesiteni kell a kertet meg az udvart, behordani a virágokat, lesz munka:(:) igen megyek utánad

nofrete66    09. 10. 13:04

Szia! Tudom, hogy van ilyen szolgáltatás, amiről írsz, de még várok vele. :):(Gyógytornát azt kérni kell, most voltam pénteken a reumadokimnál, ő felírt 14 alkalomra.:) Ha nem elég, lehet további tormát kérni. Nem tudtam, hogy ennyi rumlim lesz, és még nehezíti, hogy lassan tudom a dolgaimat csinálni. :(Mit szólsz, hogy máris rövidülnek a napok!!!:( Jössz kávézni?

eduka    09. 07. 06:32

szia, még vissza kell szoknom, sokáig nem jöttem ide:(:( bizony otthon sokkal többet kérnek, de van otthon ápolás is nem néztél még utána? és most már hogy vagy? gyógytornász jár hozzád? nagyon sajnálom hogy így jártál, jó hogy van a fiad veled....

nofrete66    08. 27. 09:37

Szia! Négy kerekű a rolátorom. Kaptam fájdalomcsillapítót, de nem használt. :)Nagyon rendesek voltak a kórházban, főleg a főorvos, aki megérdemli, hogy megírjam a nevét: dr.Egyházi László.:( Ő intézte el nekem, amikor bezárt a belgyógyászat, hogy ott maradhassak a kórházban, a krónikus osztályon.:( Orvos hiány miatt bezárták az belgyógyászatot. A szociális osztály segített intézkedni. A krónikus osztály fizetős volt, 2.700.- ft/nap. de kénytelen voltam belemenni, mert egyedül nem tudtam még ellátni magam. Itt rendszeres orvosi felügyelet alatt voltam, gyógytornász járt hozzám naponta, 2 naponta fürdés volt. Itthon ennyi pénzért senkit nem kapok....Jövök utánad.

eduka    08. 25. 19:23

ó te szegénykém, nagyon nehéz lehetett, kettő vagy 4 kerekü rolátorod van? azért kaptál valamilyen fájdalomcsillapitót? rendesek voltak a korházban veled?
ma festettem itthon az ajtókeretet, falipolcot, ablakkeretet, nagyon szép lett, kicsit ujitgatunk, de csak ilyen apróságokat:) megyek kávézni:):)

nofrete66    08. 25. 07:12

Szia! Először járókeretet kaptam, mert hetekig nem tudtam felállni sem.:( Annyira fájt a lábam, hogy ülni sem tudtam, fekve ettem, mosakodtam, őrület volt.:( Aztán jött a gyógytornász, hozott járókeretet.:( Sírva mentem vele, annyira fájt mindenem.:( Két ágy között kellett próbálkoznom. Na, nem ragozom tovább, fő, hogy már itthon vagyok. Hosszú volt a 3 hónap.Most rolátorral járok.:) Képzeld el, én hanyatt estem, isteni csoda, hogy nem tört el semmim.:) A fiam még itt van velem.:) Jövök utánad!:)

eduka    08. 23. 20:37

szia, örülök, hogy itt vagy, nagyon hiányoztál, bizony hosszu idő volt, azért még pihengess sokat, de persze tudom, hogy sétálnod is kell, használsz botot? a lakásban estél el? kb 1 hónapja én is elestem nem törtem össze magam látványosan, de a fejem bevertem rendesen azóta is fáj tompán....
sajnos a nagy nem tudott hazajönni, de a kicsi még itthon van, a te fiad veled van még? megyek én is kávézni:)

nofrete66    08. 09. 10:13

Szia! Végre elértem ide! A bajokat már megbeszéltük a fészen:(. Azóta sokat sétálok a folyosón. Egyedül még nem merek lemenni. Szörnyű volt az az elesés, még az a szerencse, hogy nem tört el semmim.
3 hónap kórházban, nem az igazi. Hetekig nem tudtam lábra állni. Kaptam egy gyógytornászt. Ő segített.:)
Mi van a fiaiddal? Volt itthon az egyik? A kicsi még itthon van?
Kávézni megyek.:)