azt is hallottam, hogy nyersen édeskés, inkább úgy kóstolnám meg
azért csak nem lehet ugyanazokat hordani, nyáron vállpántos felső rövid nadrág és szandál kell, télen meg mindenféle meleg holmi több rétegben
persze, már voltam 3x a héten, azt hiszem, írtam is, vagy csak akartam? olyan az agyam, mint a szita, minden kiesik belőle
azóta még jobban fáj
Kóstold meg egyszer, mikor a férjed savanyúságnak eszi. Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki még nem evett céklát.
Látod, én azért hordok télen-nyáron ugyanazokat, hogy ne kelljen rakosgatni. Igy is kupi van a szekrénypolcon.
Voltál már újjtornán?
tudnom kellene milyen íze van, a párom savanyúságnak eszi, de van aki nyersen is megeszi
nekem van téli, nyári és folyton cserélgetni kell, mert kicsi a szekrényem és muszáj igy csinálni, pedig a szekrény pakolás sem tartozik a kedvenceim közé
ma korán lefekszem, hulla fáradt vagyok és az ujjam is fáj
A céklát imádom. Próbáld ki nyugodtan. Mitől tartasz egyáltalán? Salátának nagyon szeretem. Sokan levesnek is eszik, de csak a salátát szeretem. Hócipő (ő volt a nyuszi) imádta a céklát, ha megfőztem, adtam neki.
Én szoknyapárti vagyok. Nadrágot csak itthon hordok. Szoknyám is olyan van, hogy vékony, mert utálok külön nyári és téli ruhatárat. Igy nem kell folyton eltenni. Ruhám nekem is csak pár db van, nem igazán kedvelem.
én a tartárt nem szeretem a céklát szeretném már kipróbálni még soha sem ettem, de nem bírom rávenni magam te szereted a céklát?
milyen ruhát szeretsz, a nadrágot vagy a szoknyát? én csak nadrágot hordok, nincs egyetlen egy szoknyám vagy ruhám sincs
Nem tudom igazán mihez hasonlítani a kagyló ízét, mert mindegyik elkészítési módnak más az íze. Amit konzervben lehet kapni, azt leginkább a csirkemájhoz tudnám hasonlítani. Persze, sántít a hasonlat.
Érdekes, amit írsz, mert én a velőt nem szeretem. Volt persze olyan időszakom, hogy rántott velőt ettem, érdekes, akkor szerettem. Ahogy írod, az ember megváltozik. Igaz, hogy inkább a tartár miatt ettem, a tartárt nagyon szeretem.
ezt is ki fogom próbálni, ha lesz egy jó sütőm milyen íze van a kagylónak? azt mondják, hogy aki szereti a velőt az megeszi a csigát és a kagylót is, hát nem tudom, én szeretem a velőt, sütve, főzve, rántva, de a csigát, kagylót nem enném meg
igen, megváltozunk többször és többféleképpen is életünk során
Nagyon-nagyon finom a rácos rakott krumpli. Kolbász nélküli, lecsóval készül és isteni a krumpli, ahogy elkészítik. Nem előregyártott krumpliból van, hanem ők készítik, valami őrült finom.
Én már sok mindent ettem, kagylót kifejezetten imádom. Csigát is ettem, mondjuk nem lesz a kedvencem, a rákot nem eszem, azt a fiam szereti.
Kagylót csak Franciaországban ettem, itthon nem mernék. Itthon csak a konzerv-kagylót eszem, Az is nagyon izlik. Csak egy bajom van, ritkán eszem, mert nem olcsó.
A tökfőzelék is olyan étel nekem, amit csak az utóbbi időben eszem, régen nem ettem volna meg, most meg kifejezetten szeretem. Így változik az ember ízlése!
nem ittam, de majd később iszom egyet, vagy inkább most csak tejeskávét
milyen volt a rácos rakott krumpli? én is szeretem az újdonságokat, de külföldi ételeket nem ennék, mint például csiga, kagyló
tegnap tökfőzeléket csináltam sült virslivel, de el is fogyott
Remek, hogy lekerült a kötés az újjadról. Azért, vigyázz, mert biztos még érzékeny.
Ma rácos rakottkrumpli lesz ebédre. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, még nem ismerem. Szeretek újdonságot kipróbálni.
Na, megyek kávézni. Te ittál már?