Spenótkrém:
A spenótkrémet az alábbi recept alapján készítjük: Spenótkrém, ahogy nem lehet nem szeretni
Palacsintatészta:
- 10 dkg liszt
- 1 tojás
- 1,5 dl tej
- 1 dl szénsavas ásványvíz
- 1 csipet só
- ¼ dl olaj
Sajtszósz:
- 50 g reszelt sajt
- 150 g tejföl
Elkészítés:
A palacsintatészta hozzávalóit összekeverjük, hűtőben fél órát állni hagyjuk, eközben elkészítjük a spenótkrémet, majd egy külön tálban összekeverjük a tejfölt és a reszelt sajtot. A palacsintákat kisütjük, majd megtöltjük a spenóttal, és összetekerjük.
A tepsibe sütőpapírt teszünk, majd vékony rétegben kiolajozzuk. Ráhelyezzük a megtöltött palacsintákat, meglocsoljuk a sajtos-tejfölös mártással, és sütőben
3-4. fokozaton kb. 20 percig sütjük. Ha a sajtos szósz már kezd rásülni a palacsintára, akkor el is készült.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)