Spenótkrém:
A spenótkrémet az alábbi recept alapján készítjük: Spenótkrém, ahogy nem lehet nem szeretni
Palacsintatészta:
- 10 dkg liszt
- 1 tojás
- 1,5 dl tej
- 1 dl szénsavas ásványvíz
- 1 csipet só
- ¼ dl olaj
Sajtszósz:
- 50 g reszelt sajt
- 150 g tejföl
Elkészítés:
A palacsintatészta hozzávalóit összekeverjük, hűtőben fél órát állni hagyjuk, eközben elkészítjük a spenótkrémet, majd egy külön tálban összekeverjük a tejfölt és a reszelt sajtot. A palacsintákat kisütjük, majd megtöltjük a spenóttal, és összetekerjük.
A tepsibe sütőpapírt teszünk, majd vékony rétegben kiolajozzuk. Ráhelyezzük a megtöltött palacsintákat, meglocsoljuk a sajtos-tejfölös mártással, és sütőben
3-4. fokozaton kb. 20 percig sütjük. Ha a sajtos szósz már kezd rásülni a palacsintára, akkor el is készült.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)