Recept típusa: gluténmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- 200 g fagyasztott spenót
- 100 g tejszín
- 100 g sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- só
Elkészítés:
Az összetört fokhagymát olívaolajon fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a kiolvasztott spenótot. Enyhén sózzuk, és addig főzzük, míg elpárolog a leve.
Hozzáadjuk a tejszínt és a reszelt sajtot, addig forraljuk kevergetés közben, míg felolvad a sajt. Végül összeturmixoljuk, hogy krémesebb legyen.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)