Recept típusa: gluténmentes, tojásmentes
 
Hozzávalók:
 
- 1 db zellergumó
- 1 db burgonya
- 4 dl víz
- 1-2 dl főzőtejszín ízlés szerint
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A zellert és a burgonyát meghámozzuk, felaprítjuk, kb. 4 dl vízben megfőzzük a petrezselyemmel együtt. Ha megpuhultak a zöldségek, botmixerrel összeturmixoljuk az egészet, a lével együtt. Visszatesszük a tűzre, hozzákeverjük a tejszínt, majd 2 percig forraljuk kevergetés mellett.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
 
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
Fotó: transcendancing / flickr


 
	 
	 
	

 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	
 
 
		

.jpg)

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)