Családinet.hu

netsound képgalériái

NetSound segít kapcsolatot építeni és az alkotás örömét megosztani ismerőseiddel, rajongóiddal... NetSound segít kapcsolatot építeni és az alkotás örömét megosztani ismerőseiddel, rajongóiddal...
Csak az játszik, aki látszik!
Legyél te is tagja Magyarország legnagyobb mobilvideó közösségének!
Mert rövidesen ez az Ország Legjobb Mobilos Közösségi Oldala:
 Nézz vagy tölts le több ezer egyedi videót és képet,
 Oszd meg kedvenc saját tartalmaidat,
 Kerülj kapcsolatba másokkal, akik ugyanúgy szeretik a mobiljukat, mint Te,
 Töltsd fel egyedi videóidat, vagy nézd meg, töltsd le másokét!
És természetesen mindezt INGYEN biztosítjuk számodra! Ha fizetni akarsz, azt is megoldjuk!
Regisztrálj most, hogy csatlakozhass alkotó, kreatív közösségünkhöz!
» Képek száma: 3 db
» Utoljára módosítva: 2010. 01. 20. 14:06
Híresség szeretnél lenni? Zenész, előadó babérokra vágysz? Kiadatnád irodalmi alkotásaidat? Híresség szeretnél lenni? Zenész, előadó babérokra vágysz? Kiadatnád irodalmi alkotásaidat?
A netsound.hu mobiltartalom alkotók kreatív klubja, (MAKK) alkotókat, előadókat, együtteseket, keres internet és mobil tartalmak készítésére. Az alkotók termékeikért cserébe folyamatosan jövedelemhez jutnak. A netsound.hu az egyedi mobiltartalmak előállításának és média szintű értékesítésének áttörő-úttörő munkáját végzi itt, európában.
Szempontrendszerének fontos eleme a Biztonságos Böngészés Program (BBP) ajánlásainak követése. Ez különösen a fiatalkorúak védelme érdekében elsődleges fontosságú. Ez a hihetetlen méretű, jól szervezett tehetség kutató média, alkotóit végül nem csak az erkölcsi siker fényében kívánja megfürdetni, hanem végre anyagi haszonnal is járhat az itt végzett munka.
» Képek száma: 2 db
» Utoljára módosítva: 2009. 06. 30. 11:51
Előadóművészek, zenekarok, szólóénekesek, életművészek, hallgatók, diákok, és bárki más, figyelem! Előadóművészek, zenekarok, szólóénekesek, életművészek, hallgatók, diákok, és bárki más, figyelem!
Műsorodat, klippedet, saját előadásodat, most és itt eladhatod.
Tehetséges vagy? Most mutasd meg! Nem szükséges profi filmet készíteni, egy jó minőségű amatőr felvétel is elég lehet. Felkeltheted mások érdeklődését, hiszen a kép felér ezer szóval. A netsound.hu klub, kreatív emberek, alkotók, zenészek, festők, grafikusok, költők, színészek és írók, végtelen, szellemi, kultúr- és alkotó központja.
» Képek száma: 7 db
» Utoljára módosítva: 2010. 01. 20. 14:11