Családinet.hu

Családinet KözösségekA közösségről: Bizonyára nem vagyok egyedül aki válás után próbálja újra értékelni az életét és újra építeni. Feltehetően abban sem vagyok egyedül hogy ezen út alatt találkozunk olyan emberekkel is akiket inkább csak úgy jellemeznék 'báránybőrbe bújt farkas' Azért csatlakozom a fórumhoz hogy kibeszélve magunkból a keserű csalódások alkalmunk legyen méltón meggyászolni vélt és való sérelmeinket mert ehhez is idő kell és enélkül sajnos nincs sikeres újra kezdés.....

nyílt - 5 tag

Üzenőfal

Csak a közösség tagjai írhatnak az üzenőfalra!

Üzenetek (6 db)


Seryden    01. 29. 14:01

Igen ez így van. Csak az őszinteséggel több kellemetlenségtől menekülne meg az ember. Mert sajnos nem kívánatos módszereket kell bevetni az igazság kiderítéséhez ami kellemetlen mind két fél számára.

aurelia1    01. 29. 07:29

Szervusz!
Ez igaz! És valószínű a párod esetében van/volt a látványosabb a "hazugság" viszont ha egész őszinték akarunk lenni elsősorban önmagunkhoz mert egészséges emberi lényekként az egészséges önzőség nem baj sőt kell.
Szóval mondjuk ki őszintén valahol mi nők se vagyunk őszinték például a hiúámbránd/remény is csupán áltatás csak jobban rejtőzködik. Mert tényleg félünk kimondani az igazat mindannyian nem csak a párjaink, sajnos. És ez szomorú nagyon.

Seryden    01. 29. 06:20

Az a baj, hogy az ember fél kimondani az igazat és inkább hazugságba bonyolódik. Nálunk ez így volt a párom részéről.

aurelia1    01. 25. 22:42

Remélem az ébredést!:)
Hidd el érdemes az embernek önmagába nézni, bár időnként fájdalmas a hiányosságokat tekintve. De java részt tanulágos és nagyon hasznos mert megismered a legjobb éned.
drukkolok...

Seryden    01. 25. 18:34

Én most élem meg a másodikat!

aurelia1    01. 22. 11:28

Ahogy én megéltem: Immár négy éve hogy hivatalosan elváltnak minősített a bíróság. De a csata ezután kezdődött, bizonyára már unalmas és szánalmas a családon belüli erőszak.
Nem is kívánok részletekbe menni kemény időszakon vagyok túl. Ám a legnehezebb mégis az amikor ahogy önmagunkkal és saját démonainkkal állunk szembe és választás előtt állok dönteni kell hogyan tovább.
- Épp szabad napos vagyok az otthoni rutin feladatokkal végeztem ezt követő megérdemelt pihenés közben azon kapom magam, csak rágódom a múlton és emésztem magam, önvád minden fokozatát megélve felnézek és a tükörben számomra ismeretlen nő tekint vissza. Szerencsémre csak a kispárna volt kéznél amit hozzá vághattam. Mert rögtön eszembe jutott az első tanulság: "amikor nem tetszik kit a tükörben látsz ne a tükröt törd össze!"
Így kezdődött az ébredésem.....

1