Mert senki nem szeret kimaradni a jóból, házigazdaként pedig látni, hogy valaki nem kóstolhatja meg, amit szívből sütöttünk. Na erre hoztam megoldást, most egy igazán finom, egyszerű, elronthatatlan vendégváró almatortát hoztam nektek.
Hozzávalók:
- 400 g alma
- 4 tojás
- 18 g Négyszeres édesítő (stevia + eritrit keveréke)
- 130 g eritrit
- 250 g mandulaliszt
- 2 tk sütőpor
- 2 tk őrölt fahéj
- 1 csipet só
- 1,5 dl napraforgó olaj
- + mandulapehely a tetejére
Elkészítés:
- Az almát lereszeljük, és kicsit félretesszük, hogy levet eresszen.
- A tojásokat az édesítőkkel egy tálban kikeverjük, majd hozzáadjuk a napraforgó olajat.
- Egy másik tálban a száraz hozzávalókat keverjük össze: a mandulalisztet, a sütőport, a csipet sót, a fahéjat.
- A két tál tartalmát összeöntjük, és hozzáadjuk a kifacsart reszelt almát is. Az alma levére nem lesz szükségünk, azt nyugodtan megihatjuk.
- Jól elkeverjük az egész tésztát.
- Egy sütőpapírral bélelt kerek tortaformába öntjük, és a tetejét megszórjuk mandulapehellyel.
- 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha szépen megpirult a teteje.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
|
Heim Georginatáplálkozástudományi szakértő, inzulinrezisztencia specialista, életmód- és hormontanácsadóElérhetőségeim: Email: mail@stop-sugar.hu Honlap: www.stop-sugar.hu/ Facebook: Stop-Sugar by Gina Instagram: STOP-SUGAR by Gina |
Bemutatkozás | Megjelent cikkek | Kérdezz-felelek |
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)