Hozzávalók: 
- 1 kg oldalas
 - 10 fej csiperkegomba
 - 10-15 kicsi burgonya
 - 2 gerezd fokhagyma
 - só
 - borzs
 - petrezselyem
 - olívaolaj
 
Az oldalast megtisztítjuk, tepsibe tesszük, pici vizet öntünk alá és körülbelül egy óra alatt készre sütjük, zsírjára pirítjuk.
A csiperkét is megtisztítjuk, forró olívaolajon pici fehérborssal, fokhagymával, sóval gyorsan megpirítjuk.  
A burgonyát meghámozzuk, megfőzzük, nyakonöntjük egy pici zsíradékkal az oldalas alól, és a gombával együtt megszórjuk petrezselyemmel.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
 


	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)