Hozzávalók:
- 4-6 hamburgerzsömle
 - ½ kg marhahús
 - 6-8 csiperkegomba
 - 4-6 szelet bacon
 - 2 fej vöröshagyma
 - só
 - bors
 - 1 fej saláta
 - 2 paradicsom
 - 1 kígyóuborka
 - ketchup
 - mustár
 - olívaolaj
 
1 kis fej vöröshagymát apróra vágunk, üvegesre pirítjuk, hozzákeverjük a darált marhahúst, egy kis kanál mustárt, sózzuk, borsozzuk és nagyon alaposan összegyúrjuk.
Tetszőleges nagyságú pogácsákat formázunk, teflon edényben a baconszeleteket és a gombákat kisütjük, kiszedjük, a maradék zsiradékon, a húspogácsák mindkét oldalát megsütjük.
A zsömléket kettévágjuk, oldalaikat megpirítjuk, megkenjük ketchuppal, mustárral, és salátával, hagymával, paradicsommal, uborkával megtöltjük, beletesszük a bacont, a gombát és a húst.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.


	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)