Hozzávalók 2 személyre:
- 60 dkg csirkemell
 - só, bors, delikát
 - 1 dl tejföl
 - olaj
 - 1 cs. kapor
 - 100 g kukorica
 - 0,5 kg vegyes zöldségköret
 - 1 kávéskanál liszt
 
Mossuk meg a csirkemellet, daraboljuk fel, tegyük serpenyőbe és olajon pirítsuk meg. Sózzuk, borsozzuk, tegyünk bele 1,5 dl vizet, a kukoricát és az apróra vágott kaprot. Lefedve pároljuk készre a húst. Közben főzzük meg a zöldségeket a körethez. Amikor a hús megpuhult, a tejfölhöz kavarjunk 1 kávéskanál lisztet, majd öntsük a húsra, és kevergetve forraljuk fel. Gyors, finom és egészséges étel, főként annak, aki szereti a kaprot.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.


	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)