Hozzávalók:
- 7 tojás
 - 4dl tejföl
 - 7 dkg porcukor
 - 9 dkg liszt
 - 2 dkg étkezési keményítő
 - 1 citrom leve és héja
 - Vajjal kikent zsemlemorzsával hintett tál
 
Elkészítés: 
A tojássárgákat a tejföllel, citromlével és héjjal habosra keverjük, hozzáadjuk a porcukrot, a keményítőt és a lisztet, végül a tojásfehérjéből vert habot.
A morzsás tálba tesszük és 180 fokos sütőben, szép rózsaszínre sütjük. Szeletelve, gyümölcsbefőttel kínáljuk.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
 
 


	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)