Hozzávalók:
- 15 dkg cukor
 - 15 dkg liszt
 - 15 dkg margarin
 - 3 tojás
 - fél cs sütőpor
 - 2 ek kakaó
 - 1 mk fahéj
 - 1 csipet szerecsendió
 - 1 cs vaníliás cukor
 - fél tábla étcsoki
 - 10 dkg aszalt gyümölcs
 - 1/2 narancs kifacsart leve
 - reszelt citrom és narancshéj
 
A lisztet és a sütőport összeszitáljuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a cukor harmadával felverjük. A sárgáját habosra keverjük a maradék cukorral és a vanília cukorral, majd felhabosítjuk a puha margarinnal is. Beletesszük a narancslevet, a kakaót, a fahéjat, a szerecsendiót, majd a sütőporos lisztet.
Óvatosan, kanalanként adagolva beleforgatjuk a tojásfehérjét. Hozzákeverjük az összetört csokit, az aszaltgyümölcsöket (én most ananászt és sárgadinnyét használtam), és a citrom- és narancsreszeléket.
Sütőpapírral bélelt formába öntjük, előmelegített sütőben megsütjük.
2011 áprilisi pályázatra beküldött recept


	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)