Családinet.hu


Kedves Édesanya!

Először is szeretnénk gratulálni a babádhoz! Anyának, szülőnek lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!

Ha Ő az első gyermeked, még biztosan tele vagy kérdésekkel, bizonytalansággal a baba fejlődésével, egészségével, gondozásával kapcsolatban. De ha nem az első, akkor is jó minden anyának, ha segítséget, megerősítést kap, vagy csak emlékeztetik, nehogy elfelejtsen valamit. 

Gyermeked 2 éves koráig tanácsokkal, ötletekkel segítünk, hogy minél könnyebben birkózz meg az újdonságokkal, és, hogy egy fontos dolgot se hagyj ki születés első pillanatától kezdődően életed legfontosabb feladatában, gyermeked egészséges felnevelésében.

Iratkozz fel a Heti Kisbaba fejlődés hírlevél sorozatunkra! Csak a neved és az e-mail címed szükséges megadnod, illetve írd meg mikor született a babád. (Erre azért van szükség, hogy mindig az aktuális héttől kapd a leveleket.) 


AJÁNDÉK! A Baba fejlődése hétről-hétre hírlevél mellé ajándékba letöltheted a Babafürdetés, fogápolás, babamasszázs címû e-book-ot is, ami segít felkészülnöd a babaápolás legfontosabb kérdéseire és rengeteg ötlettel szolgál majd, hogy hogyan gondozd a babád, hogy ne csak egészséges, de örömteli is legyen ez a rítus.

 

Szólj ismerőseidnek, hogy iratkozzanak fel ők is! Beszéljétek meg együtt az élményeket!:)

 

Egészséges, boldog családot kíván a Családinet.hu csapata! 

 

A Babafejlődés hétről hétre hírlevél adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-112460/2017.